Desi are doar patru ani, Cleopatra Stratan a fost vedeta Premiilor MTV, castigand trei trofee (Cea mai buna piesa; Cea mai descarcata piesa de pe internet; Cel mai bun debut). Cleo a bifat insa si un succes personal, reusind sa-l puna pe jar pe Radu, fiul lui stefan Ba­nica jr., care a sunat-o timid, la finalul evenimentului. Dis­cutia a fost pusa la cale de Banica jr. care si-a im­pins pustiul de la spate pentru a-si face curaj sa discute cu pre­­­fe­rata sa.

Cea de-a cincea edi­tie a Premiilor Mu­zi­­cale MTV a consemnat o serie de incidente, nelipsite de altfel din istoria evenimentelor de acest gen. Pro­ble­me tehnice la discursul Corinei, discuri sarite in cazul trupei Heaven, transmisie intrerupta in momentul anuntarii premiului pen­­tru cel mai bun videoclip si play-back cat cuprinde.

Seara a fost salvata insa de naturaletea Cleopatrei Stratan, care alaturi de Florin Chilian a fost cea mai aplaudata ve­deta pe scena de la Sibiu.

Patru nominalizari, trei premii

Fiica lui Pavel Stra­tan a obtinut cele mai multe premii, reu­sind sa de­van­se­ze nu­me con­­­­sa­cra­te ca Sim­plu, DJ Pro­­ject sau ste­fan Banica jr. Che­loo de la Pa­ra­zitii i-a acor­dat Cleo­pa­trei pri­mul trofeu, pentru "cea mai buna piesa", mi­cuta vedeta im­pre­sio­nand prin­­­tr-un discurs amuzant.

"Toata lumea ma intreaba cine este Ghita, iar daca le raspund, ma in­­treaba apoi unde e si ce face Ghi­ta". Desi spu­nea ca-si du­ce fetita la culcare pana in ora 21.00, Pa­vel Stra­­tan a facut de a­ceas­­ta data o ex­ce­ptie, ur­cand-o pe mi­cuta pe scena cu mult dupa ora 22.00.

Au mai castigat" stefan Ba­ni­ca jr. (cel mai bun in­ter­pret, cel mai bun live), Sim­plu (cel mai bun grup, cel mai bun videoclip), Blon­dy (cea mai buna in­ter­­preta), Cheloo (cel mai bun artist hip-hop), DJ Pro­ject (cel mai bun artist dan­ce), Iris (cel mai bun grup rock), Activ (cel mai bun album), Di­rec­tia 5 (cel mai bun artist pop), Hea­ven (cel mai bun site), suie Pa­parude (cel mai bun alternativ). Iris a mai primit un trofeu special, "Life­time Award".

Corina (foto stanga) a intruchipat-o pe Mita Biciclista, prima femeie din Romania care s-a urcat pe bicicleta

Cleo a fost sunata de Radu

Fan infocat al Cleopatrei si al piesei Ghita, fiul lui stefan Banica jr. a vorbit la telefon cu preferata sa la finalul evenimentului de la Sibiu. Discutia a fost intermediata chiar de tatal pustiului: "Ma bucur foarte mult pentru acest copil. Chiar am rugat-o sa vorbeasca la telefon cu fiul meu, care este un mare admirator al Cleopatrei", a declarat joi seara stefan Banica jr. Micutul Radu stefan (in varsta de 5 ani) a felicitat-o timid pe Cleo, fiica lui Pavel Stratan ras­pun­zandu-i cu aceeasi simpatie.

Loredana, scandal la MTV

Anuntat cu surle si trambite, momentul artistic pe care Loredana ar fi trebuit sa-l presteze in cadrul Premiilor MTV s-a evaporat subit din desfasurator.

"Voi lansa un nou single pe scena MTV-ului", declara artista. Surpriza era de fapt piesa "Copiii si­re­ne­lor", un duet intre Lo­re­­dana de acum si Lo­redana de la varsta de trei ani. Desi era no­mi­na­lizata la trei sec­tiuni, Lori nu a primit nici un pre­­miu si nici nu si-a facut aparitia pe sce­na de la Sibiu. MTV afirma ca ar­tista nu a fost inclusa in program, iar Me­dia­Pro Music acuza conditiile de organizare.

Lori, nemultumita de conditii

"Loredana nu a fost inclusa in desfasuratorul Premiilor MTV", ne-a declarat ieri Valentin Manus, ofiter de presa al e­ve­nimentului. Re­pre­zen­tantii MediaPro Music, casa de discu­ri a artistei, au pre­zen­tat o alta varian­­ta. "Loredana a avut multe angajamente, a cantat la Teatru in Bucuresti cu o seara inainte si nici nu a reusit sa se intelea­ga asupra conditiilor teh­­nice si logistice. De­cat sa faca un compromis, a de­cis sa nu mai urce pe scena", a de­clarat Dana Adam, director exe­cutiv MediaPro Music.