Se stie ca starurile isi asigura casele, masinile, bijuteriile, si tot ceea ce au mai valoros, ceea ce include si propriul lor corp. Acest obicei nu este o moda recenta, ci a fost practicata inca din anii '20.

Astfel, unii artisti au decis ca trebuie sa-si asigure "talentele" pentru ca, in caz de accident, sa nu ramana faliti. Nimic nu scapa netrecut pe polita de asigurare: voce, maini, picioare, dinti si chiar si organele genitale.

De exemplu, actrita America Ferrera, cea care interpreteaza rolul "Betty cea Urata" in varianta americana si-a asigurat...dintii, pentru zece milioane de dolari. Desi pare ca e doar o manevra publicitara, totusi are si o parte caritabila. Ferrera face parte dintr-o organizatie de caritate, "Smiles for Success", care ajuta femeile sa isi gaseasca de lucru.

Cu zeci de ani in urma, legendarul dansator de step Fred Astaire a decis ca trebuie sa se puna la adapost pentru orice eventualitate si si-a asigurat picioarele cu 75.000 de dolari fiecare.

Nici cantareata Dolly Parton nu s-a ferit sa-si protejeze partea corpului care a facut-o faimoasa, si anume bustul. Astfel, voluptuosii sani ai cantaretei valoreaza 600.000 de dolari.

Au fost si alti artisti care si-au facut asigurari de teama unor evenimente neprevazute care pot aparea pe cand sunt in turnee sau deplasari de anvergura. De exemplu, membrii formatiei the Beatles, John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr si George Harrison, stiind de nebunia din SUA care deja capatase proportiile unui fenomen denumit Beatlemania, au decis sa se asigure cu un milion de dolari inainte de plecarea in primul lor turneu in SUA.

Cantaretul Bruce Springsteen si-a asigurat corzile vocale care i-au adus 12 premii Grammy pentru un milion de dolari.

Si cantareata germana Marlene Dietrich care a fost una dintre cele mai renumite actrite din istoria cinematografiei si-a asigurat vocea tot pentru un milion de dolari.

Actrita Jamie Lee Curtis cere si ea un milion de dolari in caz ca pretioasele ei picioare ar pati ceva.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.