Vedetei de la Prima TV, Virgil Iantu, nu i-a placut niciodata sa vorbeasca, in public, despre viata personala. Anul trecut, prezentatorul de emisiuni s-a logodit in mare secret cu iubita sa, Roxana.
Intre timp, a venit pe lume si fetita lor, Yasmina Mihaela, pe care o adora si la nasterea careia a asistat si a si filmat venirea ei pe lume. Botezul l-a facut tot asa discret, alaturi doar de familie si prieteni. Cu Roxana s-a cunoscut la Prima TV, unde aceasta era producator la una din emisiunile prezentate chiar de el. Nu ar fi exclus ca anul acesta, in toamna, sa aiba loc si nunta. Insa, presa cu greu va afla data si locul evenimentului, tinind cont ca vedeta tine cu strasnicie la secretul lui. Se aude ca Virgil isi va petrece vacanta in Insulele Tenerife impreuna cu Roxana si cu fiica lor. Nu stim daca va fi o luna de miere sau o vacanta in avans pentru cele doua fiinte dragi din viata lui.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.