Se poate spune despre Tavi Colen ca este un tata fericit. Iubita sa, Elena, a nascut de curind un baietel de 3,100 kg, de care taticul este foarte fericit. Pe micut il cheama Mario-Alexandru, iar Tavi sustine ca acesta l-a schimbat foarte mult, l-a responsabilizat si nu credea ca poate simti ce simte acum.
Iubita sa lucreaza la o banca si a reusit sa-l faca pe muzician sa se simta implinit nu numai pe plan muzical, ci si personal. Botezul va fi unul grandios alaturi doar de prieteni, familie, iar daca cel mic vrea sa devina muzician, Tavi nu se va opune, ci din contra, ii va incuraja talentul. Isi doreste sa iasa peste timp la concerte cu fiul sau si sa-l invete sa mearga si cu motocicleta. Dupa cum se stie, brunetul este un impatimit al acestui vehicul. Are ginduri serioase si cu prietena lui, pe care vrea s-o ceara in casatorie, intr-o maniera romantica. Chiar daca fiul sau nu-l lasa sa doarma noaptea, Tavi nu e deranjat, ci dimpotriva. Cea care se ocupa mai mult de cel mic este Elena, dar si solistul o face ori de cite ori are timp. Dupa ce s-a despartit de Talisman, a continuat sa lucreze la proiectele sale. In momentul de fata, pregateste un nou disc cu trupa sa, "Tavi Colen Proiect". Va pleca intr-un turneu in Italia si va participa la un festival de muzica pop in Spania. Sustine ca in peregrinarile sale ii e dor de cele doua persoane dragi, Elena si Mario Alexandru, dar de fiecare data le aduce un cadou de pe unde calatoreste.

Este clar ca intr-un fel sau altul actuala iubita l-a cumintit pe rebelul muzician. El spera sa aiba si o fetita, ca sa fie o pereche, si asta cit mai repede. Daca lucrurile vor evolua cum trebuie, anul acesta am putea juca la nunta, iar Tavi sa si cinte la propria sa petrecere. Nu ar fi exclus ca nici prietenii lui de la Phoenix sa faca parte dintre invitati si sa ofere un recital ad-hoc invitatilor. Intorcindu-ne la rolul de tatic al muzicianului, acesta sustine cu mindrie ca ii place sa schimbe scutecele celui mic. Reuseste din cind in cind sa-si rasfete iubita si s-o mai invite la un local preferat, daca se poate cu mincare romaneasca.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.