Chiar daca se spune ca in lumea noastra nu exista fericire ci doar multumire, se pare ca Adriela Morar incepe sa guste din dulceata fericirii. Clujeanca a dansat cu Smiley atit de frumos si de pasional, incit le-au iesit vorbe, cum ca s-ar fi lasat de buna voie sagetati de jucausul Cupidon.

In realitate, intre cei doi nu s-a legat decit o solida prietenie, cel de care s-a indragostit Adriela fiind, de fapt, colegul de trupa al lui Smiley, Piticu`! Dar faptul ca si-a gasit perechea potrivita nu e singura mare bucurie a Adrielei. Gratioasa bruneta a reusit sa-si implineasca - deocamdata, partial - si visul pentru care a luptat la "Dansez pentru tine", acela de a reda parintilor sai auzul. Desi la acea editie Adriela si Smiley nu au reusit sa captureze trofeul (chiar daca au fost marii favoriti ai concursului) la ora aceasta, tatal Adrielei aude! Dupa ce a fost adus la Bucuresti si supus unor investigatii de specialitate, i s-a gasit un aparat auditiv potrivit. Povesteste Adriela: "Tata, dupa ce a probat aparatul, mi-a spus ca aude masini. Mi-am dat seama ca, de fapt, auzea ventilatorul computerului din cabinetul medicului. Tot atunci, medicul mi-a spus ca trebuie sa fiu constienta ca tata nu va auzi niciodata foarte bine, insa, el, fara sa citeasca de pe buzele doctorului, i-a spus ca aude foarte bine!" Adriela este fericita atunci cind striga "tata" si acesta o aude si ii raspunde.

"Voi lupta la fel si pentru mama mea!"

Acum, Alexandru Morar glumeste cu sotia sa si cu Adriela, reprosindu-le ca fac prea multa galagie. "Vrea sa mearga in padure, unde e liniste - spune amuzata fiica sa - si e foarte comic cind o cearta pe mama fiindca i se aud prea tare tocurile pe scari. E ca un copil care descopera tot ce se afla in jurul sau, dar care mai are multe de invatat." Fiind hipoacuzic, tatal ei nici nu poate sa vorbeasca prea bine si face, deocamdata, exercitii de vorbire, urmind sa lucreze cu o profesoara din Cluj, care a invatat multi copii sa vorbeasca. Situatia tatalui aflindu-se, de-acum, pe fagasul cel bun, Adriela se concentreaza asupra mamei sale, care nu mai aude deloc de la virsta de sapte ani: "Urmeaza sa-i facem si ei toate analizele, dupa care urmeaza operatia. Problema este ca, dupa operatie, nu va mai avea voie sa-si scoata aparatul niciodata si se stie ca un asemenea implant poate sa provoace dureri de cap insuportabile". Desi mama ei se teme de operatie, Adriela a invatat din tot ce s-a intimplat pina acum ca nu exista imposibil si merita sa duci batalia pina la capat: "Nu am avut niciodata sentimentul ca trebuie sa renunt si am incercat mereu sa fac tot ce mi-a stat in putinta. Voi lupta la fel si pentru mama mea!" Nu putem decit s-o admiram pentru tenacitatea ei. Succes, Adriela!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.