Fotbalistul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, s-a saturat de scandalurile iscate pe marginea intretinerii fiului din prima casatorie si a decis sa ajunga la o intelegere cu fosta nevasta, Alexandra Dinu.

Asadar, la termenul de ieri al procesului in care internationalul roman cerea reducerea pensiei alimentare sau reincredintarea micutului Mario, instanta Judecatoriei sectorului 2 a luat act de intelegerea dintre Adrian Mutu si Alexandra Dinu. Mai exact, atacantul Fiorentinei si-a retras cele doua actiuni si a hotarit sa-i plateasca lunar lui Mario o pensie alimentara de 5.000 euro. Cum era de asteptat, Alexandra n-a avut nimic de obiectat.

Au ajuns la o intelegere

Asa cum "7 plus" a anuntat in exclusivitate, la trei ani de la divortul de Alexandra Dinu, Adrian Mutu a intentat doua procese fostei sotii, in primul solicitind reducerea pensiei alimentare, iar in al doilea reincredintarea minorului Mario si obligarea actritei la plata unei sume de intretinere. Trebuie precizat ca a doua actiune a fost deschisa de internationalul roman dupa ce Alexandra Dinu a deschis si ea, in Italia, un proces in care il acuza pe fostul sot ca este restant fiului, dar si majorarea pensiei. Cele doua actiuni din Romania au mers paralel cu cea din Italia, la termenul de ieri instanta urmind sa ia in discutie situatia financiara a jucatorului. In acest sens, s-au facut demersuri la AC Fiorentina. Dar n-a mai fost nevoie intrucit, cu ajutorul avocatilor, Adrian si Alexandra au ajuns la o intelegere.

Bani mai multi in schimbul vizitelor dese

Aparatorul lui Adrian Mutu, cunoscutul avocat Cristian Sirbu, a reusit sa-i aduca pe cei doi la un numitor comun, convingindu-i de faptul ca interesul minorului primeaza in asemenea situatii. In cele din urma, Adi Mutu a cedat, renuntind la procesele din Romania. Mai mult, jucatorul roman a decis sa-i plateasca fiului sau o pensie alimentara de 5000 euro pe luna. Intelegerea dintre Adrian si Alexandra mai prevede ca in fiecare weekend Mario sa poata fi luat de tatal sau si sa petreaca alaturi de noua familie a atacantului. De asemenea, in vacantele de iarna si vara, Adrian Mutu va putea sa stea cu baietelul trei saptamini. Alexandra a fost de acord cu toate aceste conditii si a promis ca nu vor mai exista divergente legate de cresterea si educarea lui Mario.

Initial, a dat 2.500 euro lunar

Reamintim ca Judecatoria sectorului 2 a decis, in 2003, desfacerea casatoriei, Alexandra redevenind la numele purtat anterior mariajului, adica Dinu. Copilul a fost incredintat spre crestere si educare mamei, Adrian Mutu urmind sa achite o pensie alimentara de 2.500 de euro pe luna, iar bunurile solicitate de Alexandra, un autoturism BMW si un imobil din strada Dragos Voda, sector 2 Bucuresti, sa revina reclamantei. Judecatorii au mai hotarit ca Adrian Mutu are dreptul sa-si vada copilul de doua ori pe luna, urmind a se intelege cu fosta sotie in vederea petrecerii impreuna a unor vacante. Acest aspect a fost sustinut de avocatul Alexandrei, care a completat spunind ca, daca ii va permite timpul, Adrian nu va fi impiedicat sa-si vada copilul de cite ori doreste. Pe parcurs, insa, intre Adrian si Alexandra au aparut divergente legate de vizitarea lui Mario, dar si pe marginea pensiei alimentare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.