Dar cum doar un aspect placut nu este suficient pentru a intra din nou in sufletele fanilor, solista s-a gandit ca un duet cu Marilyn Monroe nu strica.

Astfel, Britney Spears spera sa-si impulsioneze cariera de cantareata acompaniind-o pe minunea blonda - care nu mai este printre noi de mai bine de patru decenii - in interpretarea unei piese necunoscute pana acum, "Down Boy", dezvaluie Daily Star. Cantareata "toxic" s-a gandit chiar si la un look asemanator cu al fostului sex simbol. Potrivit spuselor unor surse, Britney va purta o peruca blonda si va imbraca o rochie alba in stilul anilor 50, pentru videoclipul melodiei.

stirile despre solista au aparut imediat ce s-a aflat ca Lance Bass, unul dintre fostii membrii ai trupei Nsync, fostul coleg al lui Justin Timberlake - cu care Britney a avut o relatie - detine toate drepturile asupra piesei. in plus, acesta a dat asigurari cum ca acest cantec este foarte portivit pentru Britney. "Lance isi doreste ca Britney sa cante alaturi de Marilyn, asa cum Natalie Cole a interpretat piesa alaturi de tatal ei, Nat King Cole", a povestit o sursa.

"Colaborarea" cu Monroe nu poate fi decat una benefica pentru cariera ramasa cam in urma a fostei doamne Federline. Britney incearca insa din rasputeri sa recupereze, muncind din greu pentru albumul ce va fi lansat in octombrie anul acesta.