Foarte curand vom vedea chipuri noi pe micile ecrane pentru ca mai multe dintre vedetele din televiziune vor deveni mamici. si in familia lui Mircea Badea, vedeta Antenei 3, va veni barza. Sora lui, Naty Badea, va deveni mamica in aceasta vara.

Vara fierbinte in televiziuni, in acest an: berzele au ales sa aduca prunci in casele mai multor vedete tv. insarcinata de doua luni, Andreea Marin va parasi pentru un timp "Surprize, surprize", ca si colega ei de televiziune, stirista Celia Petricu, care va naste tot in vara.

La postul B1tv, Livia Dila de la emiunea "6, vine presa!" este si ea gravida. Ca si Adriana Bahmutan este insarcinata stie deja toata lumea, fiindca ex-sotii Prigoana au spus imediat si in gura mare fericita veste.

si in familia celebrului Mircea Badea va veni curand barza, Antena pierzand, pentru o vreme, unul din producatorii de emisiuni. "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!", spune Mircea Badea in fiecare noapte, la sfarsitul emisiunii "in gura presei".

Putini stiu insa ca autoarea acestei formulari caustice este Naty Badea, sora lui, care a mai inventat si sintagma "Traim in Romania si asta ne doare". Naty il va face unchi pe Mirciulica in luna august.

"Acum am 21 de saptamani de sarcina si sa ma simt foarte bine. La inceput imi era tot timpul somn, dar ma trezeam la 5 dimineata pentru emisiunea «Dimineata devreme, cu Capatos si Cioran». Am fost nevoita sa renunt si produc numai emisiunea VDTV, de la Antena 3", ne-a spus fericita Naty Badea. Sotul ei, Ciprian Chirvasiu este un apreciat jurnalist, scriitor si poet.

Andreea Marin

Satula sa tot afle din presa ca este insarcinata, vedeta "Surprize"-lor de la TVR 1 a anuntat recent in emisiunea sa ca este gravida. Sarcina vedetei are doua luni si, potrivit ei, a venit fara interventii medicale. Andreea a anuntat chiar ca va continua sa prezinte emisiunea care-a facut-o celebra pana in ultimele saptamani inainte de nastere.

Celia Petricu

Vedeta TVR a renuntat de curand la stirile nocturne pe care le prezenta. si asta din cauza ca este gravida. Ea va deveni mama la inceputul lunii iunie, cand va naste o fetita pe care se gandeste s-o boteze Carina Maria. Celia a fost extrem de grijulie pana acum cu sarcina si a facut mereu analize, chiar mai multe decat ii cerea medicul.

Adriana Bahmuteanu

si Adriana Bahmuteanu este insarcinata, in trei luni. Vedeta are o sarcina putin mai dificila, dar cu toate acestea se simte bine si respecta indicatiile medicului. Ea av avea, cel mai probabil baietel. Asadar Silviu Prigoana se va mandri cu inca un fiu, al treilea, caci mai are doi din prima casatorie.

Livia Dila

Vedeta postului B1 TV, Livia Dila, a implinit 14 saptamani de sarcina. Copilul e o mare bucurie pentru ea si sotul ei, Cristi, arhitect de meserie. Cei doi au implinit recent trei ani de casnicie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.