Producatorii telenovelei "Oana" intampina mari probleme in ceea ce priveste gasirea fetitei care sa o interpreteze pe Zavoranu, in vremea copilariei. Ca o alternativa, cativa parinti i-au propus vedetei ca rolul sa fie preluat de un baietel, faza la care vedeta postului Romantica a fost la un pas de a face o criza de nervi.

Oana Zavoranu nu si-a imaginat ca ii va fi greu sa gaseasca un copil ale carui trasaturi sa se apropie de cele ale ei, in primii ani de viata. Producatorii serialului au organizat doua castinguri, la care s-au prezentat peste o suta de pustoaice, insa nici una nu a corespuns cerintelor.

«Nu vreau roluri de travestiti»

Vedeta s-a amuzat copios cand a vazut ca la concursul de weekendul trecut, printre multimea de fetite, s-au aflat si doi baietei, care au ravnit la rolul pus in joc. "Nu-mi vine sa cred ca acei parinti au avut atat de putina minte incat sa-si aduca baietii la probe. Acestia sustineau sus si tare ca micutii au parul buclat, asa cum il aveam eu cand eram mica". Oana le-a cerut producatorilor sa specifice in anunt ca, pentru aceasta telenovela, se cauta doar fetite.

Click! va face copilul vedeta

Avand in vedere ca aceste castinguri s-au dovedit a fi doar pierdere de vreme, sotia lui Pepe a apelat si la ajutorul ziarului Click! in speranta gasirii micutei actrite.

Parintii fetitelor care seamana cu Oana-copil, pot trimite fotografii ale acestora pe adresa redactiei: sos. Fabrica de Glucoza, nr. 21, sector 2, Bucuresti, pentru Concursul "Se cauta fetita Oana".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.