Raluca Zenga ne citeste, fila cu fila, povestea vietii ei in magnificul Dubai, unde orice dorinta poate deveni realitate, departe de rautatile din Romania si mai ales de puzderia de femei care ii dadeau tarcoale fostului antrenor stelist.

Ce mai face familia Zenga?

Familia italo-romana Zenga s-a transferat incepand cu ianuarie 2007 in Emiratele Arabe Unite, in magnificul oras "gradina a desertului" Al Ain, la granita cu Sultanatul Oman si la egala distanta de o ora de metropola magnet-turistic Dubai si de fermecatoarea capitala Abu Dhabi. Sotul meu antreneaza echipa de prestigiu Al AIN Sports Club.

Stiu ca ai avut probleme de adaptare la Belgrad. Cum este Dubaiul?

Suntem nespus de fericiti aici si recunoscatori pentru destinul care ne-a adus pe aceste meleaguri de vis! Sincer, viata nu ar putea fi mai dulce intr-o tara in care soarele straluceste mereu peste nisipurile rosiatice ale desertului, peste palmieri si peste apele turcoaz ale Golfului... Clima e minunata, oamenii primitori, posibilitati nenumarate de relaxare, aici orice dorinta iti poate fi implinita, mai ceva decat i-ai dicta unui "ginni" din lampa lui Alladin... Fascinatia Orientului se imbina stralucit cu ideile progresului occidental, minarete printre zgarie-nori, o atmosfera pitoreasca adusa de melanjul de etnii si populatii care convietuiesc in chip fericit in tumultul metropolei.

Este Raluca Zenga nevasta tipica de fotbalist care merge toata ziua la cumparaturi? Cu ce iti umpli timpul?

Este o experienta nepretuita, ceva care de multa vreme era o aspiratie secreta, sa ajung sa traiesc intr-o tara araba. Avand in vedere ca am urmat cursurile Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia araba-engleza, sunt pasionata de istoria si civilizatia araba, citesc foarte mult pe aceasta tema si in acelasi timp imi place sa aflu cat mai multe despre obiceiurile si traditiile locale, sa invat nuante dialectale, sa ascult istorisirile oamenilor de aici. E suficient sa faci o plimbare in Souq-ul (targul) de mirodenii, de fructe si legume, de peste sau chiar de camile (care se tine o data pe saptamana!) pentru a trai o experienta unica, a lua cu-adevarat "pulsul" unui astfel de loc, a interactiona cu lumea prietenoasa! Chiar nu sunt tipica nevasta de fotbalist care isi petrece timpul numai la shopping in generoasele centre comerciale de care dispune Dubaiul! Incerc sa cunosc cat mai bine toata aceasta lume de vis in care traiesc si vreau ca intr-o buna zi toate aceste experiente ale noastre in diferite tari ale lumii sa le "culeg" intr-o carte, va fi ceva autentic si sincer, sunt convinsa ca va avea mai mult succes decat o carte de fictiune!

Cum arata o zi din viata familiei Zenga?

Cand sotul meu are putin timp liber obisnuim sa mergem in desert la "Bal-Al-Shams" (Poarta Soarelui), un splendid resort in care la scapatatul soarelui, printre spinarile blande ale dunelor de nisip, te poti plimba in carca unui blajin dromader sau pe un splendid exemplar de armasar arab, dupa cina poti pufai dintr-o shisha aromata in corturile beduine si urmari dansuri traditionale. La "Al Maha", tot in desert, te poti plimba intr-o rezervatie naturala in care vezi delicate gazele si zborul falnicului soim arab, poti respira frumusetea aspra a desertului in toata maretia sa!

Care este cel mai important lucru intr-o relatie de succes?

Pe 23 mai implinim doi ani de casnicie. Aniversarea primului an am petrecut-o la deja vestitul Burj Al Arab, fiind in Dubai pur si simplu in vacanta. Ne gandeam atunci, suspinand, cat de minunat ar fi sa traim in Emirate, in acest decor desavarsit... Iata ca de-atunci dorinta ni s-a indeplinit!!! Ce pot sa spun, mariajul imi prieste... suntem genul de cuplu care sta impreuna 24/7, non-stop, am invatat sa traim fiecare cu defectele celuilalt si cu siguranta asezonata din plin cu umor si voie-buna, cu o constanta comunicare, o relatie functioneaza ca pe roate!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.