Nu mai e un secret pentru nimeni ca designerul Catalin Botezatu este cotat printre cei mai buni din Romania. Prezentarile sale de moda stirnesc de fiecare data reactii, iar creatiile sale originale nu lasa asistenta indiferenta.

Chilotii marca Botezatu cu modele inedite au o mare trecere la bogatasele autohtone. Insa, toata lumea din show-biz birfeste, pe la colturi, cum ca creatorul de moda ar fi homosexual si ca nu i-ar placea deloc femeile. Deseori, lui Botezatu i s-au pus in circa tot felul de relatii cu femei celebre si mai putin celebre, iar cei circotasi au crezut ca asta e spusa de dragul imaginii. Au existat speculatii si cu citiva barbati care i-ar fi fost iubiti. S-a spus ca ar fi fost cuplat cu top-modelul Elena Baguci, cu o printesa rusa, dar si cu alte doamne. Iesind deseori la evenimentele mondene cu barbati, care ii erau ba manechini, ba asistenti, lumea mondena a inceput sa cleveteasca ca e homosexual. E inconjurat mai tot timpul de barbati bine, cu niste trupuri de invidiat, arata ca niste Adonisi, au un aer usor efeminat, iar asta le-a dat de inteles unora si altora ca Botezatu ar putea avea alte orientari mai putin ortodoxe. Tinind cont ca nu de putine ori s-a auzit despre el ca e homo, l-am intrebat direct daca este adevarat sau nu. Ne-a raspuns franc, fara ifose: "Nu sint homosexual. Incercarile unora si altora de a provoca tot felul de stiri mizerabile mi se par lamentabile. Este murdara o asemenea tactica din partea celor care se cred oameni de lume, sa emita asemenea ipoteze.

Ador femeile, am avut numeroase aventuri cu tot felul de doamne maritate sau nemaritate. Exista zeci de femei care pot depune marturie ca au avut relatii intime cu mine. Daca va fi nevoie si va trebui sa demonstrez cuiva, le voi chema pe aceste doamne sa spuna adevarul. Nu-mi place deloc sa fac un asemenea gest, mai ales ca unele dintre ele sint femei maritate. Daca ies cu un colaborator pe strada, nu inseamna ca este si iubitul meu. Nu am in fata cui sa ma justific si nu cred ca intereseaza pe nimeni ce face Catalin Botezatu in viata lui privata si cu cite femei se culca. E de neinteles ca sint unii care inventeaza asemenea povesti ca asa e de bon-ton". De curind, s-a intors de la Fashion Week, din Atena, unde a avut o prezentare reusita alaturi de marii designeri ai lumii. Simbata aceasta, va prezenta o colectie unicat intr-un grandios eveniment al unei firme.

Isi doreste o familie si copii

In prezent, ca sa infirme zvonurile, designerul a marturisit ca este indragostit lulea de o domnisoara de vreo 20 de ani, pe care tot incearca s-o cucereasca, dar care nu se lasa deloc. Isi doreste foarte mult o familie si copii. Nu crede ca a intilnit inca marea iubire si acea femeie care sa il inteleaga. Botezatu sustine ca-l dor toate aceste acuzatii, dar ca e convins ca rautatea unora si altora constituie principalul lor mod de viata si nu poate intelege o asemenea atitudine.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.