Vestea despartirii lui Dan Bordeianu de Adela Popescu a socat pe toata lumea. Intre timp, filmarile la telenovela "Iubire ca in filme" continua, iar cei doi sint nevoiti sa lucreze impreuna, chiar daca fac eforturi vizibile sa se inteleaga bine pe platourile de filmare.

De multe ori nu-si adreseaza decit salutul de rigoare si nici nu se privesc in ochi cind trebuie sa filmeze o scena de iubire. Se aude ca in noua telenovela Dan Bordeianu a fost pus pe liber si nu va mai face parte din noua distributie. Imediat dupa despartire, Bordeianu si-a dat seama ca a gresit, i-a cerut iertare iubitei sale, a mers chiar la Pitesti, ca s-o roage sa-l ierte. Acasa, la familia ei din Pitesti, Adela nu a vrut sa-l asculte pe Dan si nu doreste in ruptul capului sa reinceapa o relatie. Parasindu-l din gelozie, pentru simplul fapt ca i-a descoperit un mesaj, pe telefon, de la o alta femeie, Adela se simte acum ofensata si ranita. Nu trebuia, credem noi, sa se uite in telefonul iubitului, mai ales ca este un gest urit si denota neincredere in partener. Ca o doamna parasita, blonda incepe sa se razbune si sa-si scoata ghearele. Se vorbeste, prin tirg, ca le-ar fi cerut celor de la Media PRO, chiar ea, sa nu-i mai propuna lui Bordeianu niciun rol in viitoarele telenovele. Au inceput si fitele de rigoare ale ingenuei care se crede un fel de star international si uita ca nu este decit o provinciala care a avut sansa sa joace intr-un asemenea film. Cel putin, pina in momentul de fata, lui Dan Bordeianu nu i s-a mai propus un alt contract.

Adela, preferata de bosii de la PRO TV

Intre timp, Adelei i se scot videoclipuri pe banda rulanta, discuri si, mai nou, a fost numita si in conducerea revistei "Acasa Magazin". Are sprijinul sefilor de la Media PRO, in special al Ruxandrei Ion, directoarea postului Acasa, care ii satisface orice toana vedetei preferate. Daca printesa nu vrea ca Bordeianu sa apara in telenovela, atunci cuvintul ei e lege. Uita ca in comparatie cu ea este un actor talentat, care are citeva succese notabile in teatru. Profesional va avea de suferit, tinind cont ca telenovela i-a adus notorietatea. Probabil, femeia inselata din ea se simte frustrata si vrea sa se razbune cu orice chip pe barbatul pe care spunea ca-l iubeste si ca este sufletul ei pereche, nu cu multa vreme in urma. Au existat doua logodne, dar totul s-a dovedit doar o toana a Adelei. Ne indreptateste sa gindim asa reactia ei si faptul ca vrea cu orice chip sa-i faca rau fostului iubit. Dovedeste ca este rasfatata si, daca nu obtine ceea ce vrea, trece la razbunari. Daca-l iubea cu adevarat, nu credem ca recurgea la asemenea tertipuri murdare. Intre ei doi, cel care a iubit mai mult a fost, se pare, Dan. Acum, el va trebui sa se obisnuiasca cu ideea ca femeia pe care a adorat-o atit nu este ceea ce a crezut ca este.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.