Relatia amoroasa dintre Gabriela de la Cheeky Girls si parlamentarul britanic Lembit Opik devine din ce in ce mai serioasa. Chiar daca nu sunt impreuna decat de sase luni, se pare ca cei doi intentioneaza, in curand, sa anunte logodna.

Desi, la inceput, relatia lor a fost luata in deradere, iata ca Lembit si Gabriela demonstreaza lumii intregi ca sunt un cuplu solid.

Pe langa vacantele exotice petrecute impreuna, cantareata il va insoti pe iubitul sau intr-o vizita oficiala in Estonia, la sfarsitul acestei luni, unde vor participa la mai multe intalniri cu diplomatii estonieni. Mai mult decat atat, la inceputul lui iunie, Gabriela il va aduce pe Lembit pentru prima oara, in Romania, la Cluj, pentru a-i cunoaste rudele.

"Sunt foarte fericiti impreuna si este foarte posibil ca, in curand, sa se logodeasca. Totusi, nu vor sa grabeasca lucrurile. Eu m-as bucura ca fiica mea sa se casatoreasca cu Lembit", a declarat Margareta Irimia, mama gemenelor, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.