Imediat ce a pus piciorul pe pamant finlandez, Bogdan Marian Tascau i-a facut o frumoasa surpriza prietenei sale Elena, cerand-o in casatorie intr-un restaurant din Helsinki.

Cei doi sunt impreuna de sase ani, insa Bogdan a ezitat sa faca pasul cel mare pana acum, desi Elena i-a fost alaturi in cele mai dificile momente din ultima perioada. Astfel, solistul era pe punctul sa rateze preselectia de la Bucuresti din cauza unei raceli in urma careia a ajuns pe patul de spital. Elena a fost cea care i-a fost alaturi si l-a ingrijit, astfel incat acesta a ajuns la concurs in ultima clipa, reusind chiar sa castige.

Mai mult, ea este se pare "vinovata" de prezenta celor de la Todomondo in Finlanda, fiind cea care l-a indemnat pe Mister M sa inscrie piesa "Libi, liubi, I love You" la preselectie. Momentul cererii in casatorie a fost unul foarte special.

Elena a ajuns cu intarziere duminica seara la Helsinki din cauza unei defectiuni tehnice a avionului. Dupa toate intamplarile mai putin placute prin care a trecut in timpul calatoriei, Elena a avut parte de o mare surpriza: Mister M a invitat-o la restaurant si a cerut-o in casatorie. A urmat apoi o petrecere de pomina alaturi de o parte a delegatiei in EuroClub.

Efecte pirotehnice versus travestiti

La finala din 12 mai, Romania va intra in concurs pe pozitia 20. Concursul de anul acesta va fi unul destul de strans, Todomondo luptandu-se cu DJ Bobo, costumat in Dracula, dar si cu trei travestiti.

seful delegatiei noastre Dan Manoliu este insa optimist si spera sa prindem un loc in top 5, mizand pe un show cu efecte pirotehnice in valoare de 5000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.