Nu s-a mai auzit nimic in ultima vreme despre cele doua fete cucuiete, Ileana Lazariuc si Lili Sandu. Mai nou, nu mai ies prin cluburi si vor sa arate ca sint cuminti.
Ileana filmeaza de zor la telenovela lui Lazarov de la Kanal D, iar buna sa amica, Lili, ne tot ameninta cu noul ei disc, care nu mai apare. Daca una dintre ele si-a pierdut iubitul in favoarea alteia (este vorba de Ileana), nu acelasi lucru vrea cealalta sa i se intimple.

Astfel, cintareata-actrita Lili Sandu i-a impus elvetianului cu care convietuieste in ultima vreme ca, pina la sfirsitul anului, sa o ia de sotie. Daca nu va tine cont de rugamintea ei, il va parasi si isi va gasi repede un alt domn care s-o iubeasca. Nu duce lipsa de pretendenti, spune ea, pentru simplul fapt ca multi o curteaza si vor o intilnire cu ea. Ramine de vazut daca acesti curtezani vor numai o aventura sau o relatie serioasa cu pseudovedeta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.