Pe zi ce trece, apar noi amanunte despre trecutul fostului premier Petre Roman. Divortul de Mioara Roman, dupa 33 de ani de casatorie, a scos la iveala un Petre Roman extrem de iubaret si lipsit de prejudecati.

Dupa pronuntarea divortului, amorezul tomnatic nu s-a mai ferit de nimeni, afisindu-se cu noua cucerire, cintareata Silvia Chifiriuc. Spunem noua, deoarece se pare ca nu e la prima abatere. In peisaj, a mai aparut o femeie, care, dupa spusele apropiatilor sai, are un copil in virsta de 8 ani cu fostul prim-ministru si pe care acesta nu l-a recunoscut. Inca. Revista "VIP" sustine ca baietelul al carui tata este Petre Roman este rodul unei relatii a fostului premier cu o anume Carmen Florescu. Daca e sa ne luam dupa virsta copilului, relatia s-ar fi consumat in urma cu 8 ani. Dar povestea de amor ar fi ramas ingropata daca Roman n-ar fi divortat, cel putin asa sustine sursa revistei. Surse din cercul de prieteni al lui Carmen Florescu povestesc ca aceasta nu si-a dezvaluit statutul de amanta si nu i-a cerut recunoasterea paternitatii pentru a nu-i dezbina iubitului familia. Acum, datele problemei s-au schimbat, iar fosta iubita intra in scena, cu o atitudine cam ambigua, care lasa loc la multe interpretari.

Reactiile ei au fost extrem de evazive si contrare. Nu neaga, dar nici confirma clar daca a avut o relatie cu fostul prim-ministru. Daca la inceput a recunoscut ca-l cunoaste bine, cind a venit vorba de paternitatea acestuia vizavi de micutul Petru, Carmen Florescu a negat relatia amoroasa de care este suspectata: "Ce sa spun eu? Ne cunoaste de mai mult de opt ani, dar e surprinzator ce spuneti dvs.". Iar la intrebarea directa daca Roman este tatal lui Petru a dat un raspuns bine gindit, dar confuz : "Stiu si eu ce spectacol este cu acest politician, dar mi se pare deplasat. Nu e singurul politician cu care ma cunosc, dar dinsul are acum niste probleme"!

Roman stie de existenta copilului

Insa un apropiat al d-nei Florescu este mult mai explicit: "Cind a aflat ca va avea un copil cu Roman, Carmen nu i-a ascuns adevarul. Numai ca el nu a fost de la bun inceput de acord sa-si asume rolul de parinte. Cu toate acestea, Carmen s-a incapatinat sa pastreze copilul si sa-l creasca singura. Dar acum, de cind Roman nu mai este casatorit, nu se mai poate spune ca nu isi poate recunoaste copilul, iar Carmen are tot dreptul sa isi caute dreptatea". Au trecut opt ani in care, se spune, ca Petre Roman nu s-ar fi interesat deloc de copilul sau. Acum, se pare ca acesta este dispus sa dea curs presiunilor facute de Carmen Florescu, prin care i se cere sa-l recunoasca pe Petru si sa se achite de obligatiile de tata, dar numai daca testul ADN, pe care intentioneaza sa-l faca, va iesi pozitiv. Cit despre reactiile lui Petre Roman, acesta a refuzat sa faca orice comentariu coerent: "Nu, nu, stai putin. Daca vrei sa obtii informatii de genul asta, nu conta pe mine (...) Haideti sa ne oprim aici… Nu, nu, nu fac niciun fel de discutii pe tema asta (...) Sa ne oprim aici... Nu ma... Astea sint tot felul de lucruri care... Acum ce facem, intram in orice fel de...?"


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.