"6!, vine presa" de pe B1 TV s-ar putea numi linistit, in perioada asta, "Sase, vine sorocul!".

Pentru ca ambele prezentatoare, Livia Dila si Mbela Nzuzi, sint insarcinate. Ei si, avind in vedere ca femeile gravide sint, de obicei, foarte vulnerabile emotional, nu ma pot abtine sa-mi imaginez cam cum arata culisele emisiunii pe care viitoarele mamici o prezinta. In primul rind, le vad pe cele doua schimbind biletele pe sub masa: "Fata, iar mi-e greata, cere tu publicitate, sa am putin timp sa-mi revin", "Alo, vezi ca ti-a plesnit un nasture la sacou si ti se vede burta, ti-am zis sa nu-l imbraci p-asta, ca deja ti-e mic!", "Bai, mie iar imi vine sa pling din senin, intreaba-l si tu p-asta ceva trist, ca sa am o justificare, in caz ca nu reusesc sa-mi tin lacrimile".

In al doilea rind, dat fiind ca gravidele obisnuiesc sa uite, imi inchipui cam ce halimai e si in regia de emisie. Cred ca au angajat un om care sa le repete fetelor in casca, la infinit, citeva informatii esentiale: "Va reamintesc ca prezentati emisiunea «6! vine presa».


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.