In ciuda zvonurilor de despartire, Andreea Balan si Keo par sa-si vada linistiti de relatia lor. Cantareata a concurat la show-ul „Dansez pentru tine“, asa incat a fost foarte ocupata cu repetitiile zilnice, in timp ce Keo se pregateste de lansarea celui mai nou videoclip al sau.

Printe picaturi, cei doi isi doresc sa plece intr-o vacanta, alegand deja ca destinatie Franta: "Ne-am gandit sa mergem acolo pentru atmosfera boema". Andreea si Keo vor merge intr-o zona cu multe podgorii, unde vor putea degusta din cele mai fine vinuri. De cum vor avea putin timp liber, cei doi vor profita de vremea frumoasa pentru a merge cateva zile si pe litoralul romanesc, sa se bronzeze, iar mai apoi vor pleca impreuna pe taramuri frantuzesti.

«As poza si eu in Playboy»

Dupa ce, in urma cu cateva zile, iubita sa a realizat un pictorial incendiar intr-o revista dedicata barbatilor, am fost surprinsi de reactia lui Keo: "Foarte tare! Bravo ei! Daca as fi o gagica misto, sexy si frumoasa, as poza si eu in Playboy. Nu m-a deranjat deloc acest lucru si pentru mine nu este o noutate. Am mai vazut-o pe Andreea dezbracata (rade), deci este ceva nou doar pentru ceilalti". De Ziua Barbatului, 5 Mai, artistul a petrecut alaturi de Cornel de la Vank si Puya la o mica bauta intre baieti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.