Dupa mai multe incercari si dezamagiri, Madalina Manole a reusit, la varsta de 40 de ani, sa ramana insarcinata. Desi a stiut de foarte multa vreme ca nu poate sa conceapa, cantareata nu a renuntat sa incerce, si dupa mai multe tratamente de fertilizare in vitro, Madalina si-a implinit visul.
Dupa ce casnicia cu Serban Georgescu s-a incheiat la tribunal, Madalina si-a promis sa nu se mai recasatoreasca. Convingeri care se vor schimba cu siguranta o data cu aflarea fericitei vesti. Solista va grabi probabil nunta cu Mircea Petru, fost clapar la Talisman, actualmente sunetist la PRO TV. Casatoria celor doi a fost amanata de mai multe ori din cauza faptului ca i-au dorit pe Andriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana ca nasi, iar acestia au trecut printr-o perioada mai "zbuciumata". Certurile sotilor s-au dovedit a fi doar un proiect mediatic pentru ca "publicatiile pe care le detinem sa aibe vanzari mai mari", a declarat Silviu Prigoana. Apoi, nunta planificata in primavara a fost contramandata din cauza decesului serban Georgescu, fostul sot al Madalinei timp de 15 ani.

Desi aceasta nu a participat la inmormantarea compozitorului care a lansat-o, apropiatii au spus ca "fata cu parul de foc" a fost foarte marcata de acest eveniment nefericit. La aflarea vestilor, Eniko Bartas, vaduva lui Georgescu, a spus ironic: "Nu pot decat sa fiu beata de fericire. As conduce-o chiar eu la altar sa fiu sigura ca se marita". in continuare, Madalina anunta ca va lansa un CD intr-un nou stil, la care lucreaza de nu mai stim cati ani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.