De cind s-a despartit de Edi Iordanescu, solista Delia si-a gasit fericirea alaturi de Mateo. Blonda si iubitul ei cu parul cret si impletit formeaza unul dintre cele mai ciudate cupluri din showbiz.
Cei doi se iubesc, au cintat impreuna, au lucrat si la un video-clip si declara peste tot ca sint suflete pereche. Acelasi lucru spunea cu ceva vreme in urma vedeta si despre fostul ei iubit, Edi. Acum, nu stim pe care il iubeste mai mult. In schimb, cintareata este foarte geloasa si nu-l scapa deloc din ochi pe amorez. L-a amenintat ca, daca se uita cumva la altcineva, fie si pentru citeva minute, il paraseste imediat. De altfel, nu are de ce sa-si faca griji, nu de alta, dar muzicianul de la Co-nect e amorezat lulea de vedeta si nu credem ca o alta domnisoara il va putea placea prea curind. De ce? Se stie ca este iubitul Deliei si nu arata tocmai ca un Don Juan autentic.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.