Irinel Columbeanu nu le-a purtat deloc ranchiuna iubitelor pe care le-a avut in ultimii ani, indiferent de motivul despartirii. Mai mult decat atat, el a pastrat o relatie de amicitie atat cu Anna Lesko, cat si cu Romanita Iovan, spre disperarea actualei lui sotii, care nu a va­­zut cu ochi buni com­­por­­ta­­mentul a­­­ces­tuia. si nici ca o poa­­­te con­­dam­na ci­­neva, din mo­­­­­ment ce Iri­­nel a con­tinuat sa o sprijine fi­­nan­­ciar pe An­­na, in in­­cercarea ei dispera­­ta de a se relansa pe pia­­ta muzicala.

De asemenea, nu i-a picat bine Monicai nici faptul ca sotul ei a sarit, in urma cu doi ani, sa-i aline Ro­­manitei sufe­­rinta pri­­cinuita de pierderea pri­­mei ei sarcini, precum si de incidentul din curtea casei sale din Pri­­ma­­verii. Ultimul eveniment la care creatoarea de moda a mai fost va­­zuta in preaj­­ma o­­­­­mului de a­­faceri a fost nunta de a­­nul trecut a Co­­­­­­lum­beni­lor.

Pro­­babil ca atunci ce­­va s-a in­­tam­­plat, pentru ca nici Ro­­ma­­nita nu i-a mai invitat pe Iri­­nel si pe Mo­­ni­­ca la bo­­­­tezul fiului ei, Albert, si nici so­­­tii Co­­­­­­­­lum­­­bea­nu nu o as­­teapta la crestinarea mi­­cutei Irinei: "Nu le-am invitat, la evenimentul de pe 26 mai, nici pe Anna Lesko si nici pe Romanita. Nu conteaza mo­­tivul. Petrecerea va fi fara fostele iubie ale lui Iri", a declarat acesta pentru Click!

Trusoul Irinei are 2000 de cristale Swarovski

In sfarsit, designerul Catalin Botezatu a reusit sa finalizeze trusoul de botez al Iri­nei, dar si cele doua rochii de seara pe care Monica le va imbraca la petrece­re. Mai greu i-a fost lui Bote sa fixeze pe materiale cele 2000 de cristale Swa­rov­ski: "Hainutele Irinei sunt lucrate din cea mai fina dantela frantuzeasca, iar rochiile Monicai sunt foarte sexy. Ea a dorit o tinuta aurie si o alta o combina­tie de galben cu albastru. Monica a fost la probe si e multumita de creatiile mele".

Anna a invatat romaneste de la Columbeanu

Irinel si Anna s-au cunoscut in vara anului 1996, la un vestit hotel din statiunea Mamaia, unde aceasta lucra ca dansatoare. Pentru a se intelege cu frumoasa rusoaica nu numai prin semne, miliardarul a invatat-o sa vorbeasca romaneste.

Irinel a avut grija sa-i amenajeze acesteia, langa vila de la Izvorani, si un atelier de pictura. Tot el a fost cel care a lansat-o si in mu­zica, achitandu-i primele videoclipuri.


Romanita si Irinel au facut afaceri cu cafea

Irinel si Romanita au trait o frumoasa poveste de dragoste mai bine de 10 ani, timp in care au locuit tot la Izvorani, in somptuoasa lui vila. Dupa Re­­vo­­lu­­tie, cei doi au de­­marat o afacere im­­pre­una, in­­fiin­­tand fir­­ma Gol­­den Bra­­zilia, ce a avut ca obiect de activitate importul de cafea. in aceas­­ta fir­­ma ei au investit nu mai putin de noua mi­­lioane de dolari.