in acest weekend, Oana Zavoranu a demarat castingul pentru alegerea actorilor din distributia telenovelei vietii ei, ce va fi difuzata de postul Romantica. Vedeta intampina insa mari probleme in ceea ce priveste rolul fetitei care o va interpreta pe Oana, in anii copilariei. Ziarul Click! i se alatura vedetei in incercarea acesteia de a gasi "fetita Oana".

Pentru rolul micutei Oana, se cauta o fetita care sa-i semene nu doar la chip, ci si la comportament. "Trebuie sa fie ca mine cand eram mica.

Eu am fost un copil dezinvolt, vioi, plin de energie. Plus ca nu vreau sa iau o fata deja cunoscuta, vreau pe cineva nou", ne-a marturisit Oana.

S-au inscris multi copii la casting

Vedeta a fost placut surprinsa de numarul mare de fetite care s-au inscris la castingul ce s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, vineri si sambata. Pe de alta parte, Oana a declarat ca rolul care ii va da de furca cel mai tare va fi cel al mamei sale, Mariana.

Desi cele doua sunt inca la cutite, aflandu-se intr-un incalcit proces pentru o mostenire, Mariana nu a ezitat sa-i vanda fiicei sale cateva ponturi. De data aceasta, sotia lui Pepe nu va mai juca un rol exclusiv negativ sau pozitiv, ci va oscila in functie de situatiile in care va fi pus personajul. Ea va trebui sa aleaga si un actor care sa-i dea viata personajului Pepe, acesta neputand sa-si interpreteze rolul din cauza contractului de exclusivitate pe care-l are cu Antena 1.

Onorariu de zeci de mii de euro

Pentru telenovela "Oana", produsa de Valeriu Lazarov, actrita va primi un onorariu de zeci de mii de euro. Filmarile la serial au inceput deja, dar episodul-pilot va fi difuzat abia dupa ce producatorii se vor declara multumiti de calitatea acestuia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.