Dupa ce s-a despartit de fostul voleibalist, Vova Cohn, femeia de afaceri Venera Arapu nu a suferit prea mult. Povestea lor de iubire a inceput cu multi ani in urma, cind erau tineri, dar, intre timp, Venera s-a casatorit, a plecat in Franta si s-au despartit. Au reluat apoi relatia, dar n-a durat decit un an. Acum, fiecare isi vede de viata lui.

Venera are clubul Gaia si alte baruri si restaurante, se ocupa de cei doi copii ai sai si este una dintre cele mai excentrice aparitii la evenimentele mondene. La rindul sau, sportivul are afacerile lui si nu mai vrea sa se implice intr-o legatura serioasa, cel putin in viitorul apropiat. In schimb, de fosta partenera s-a indragostit lulea un tinar businessman, care e aratos, se imbraca numai in blugi si se conformeaza ultimelor tendinte ale modei. Il cheama Adrian si are de gind sa faca orice ca s-o convinga pe femeia vietii lui sa-l accepte ca iubit.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.