Atunci cind Madalina Manole a aparut in peisajul muzical romanesc, toata lumea a stiut ca este creatia lui Serban Georgescu. S-au cunoscut in urma cu peste 20 de ani, iar solista era o domnisoara dornica sa devina vedeta.

Regretatul compozitor era pe atunci impreuna cu Carmen Radulescu, dar farmecul Madalinei l-a dat gata. S-a despartit de fosta iubita si a inceput sa se ocupe de noua cucerire. S-au indragostit, au fost casatoriti, dar, dupa o vreme, s-au despartit. Serban nu a vrut sa comenteze motivele separarii. Din cavalerism si buna crestere nu a spus de ce au ajuns intr-o asemenea situatie.

Principalul motiv era acela ca solista nu putea avea copii, iar muzicianul i-a propus sa infieze unul. Insa, vedeta nici n-a vrut sa auda despre o asemenea idee. Cum sa se ocupe ea si de altcineva, in afara de propria persoana? Era prea egoista si avida de popularitate ca sa se gindeasca la un copil. Dupa ce au divortat, compozitorul s-a recasatorit cu Eniko, o bruneta frumoasa, cu care are o fetita.

Solista nu s-a astimparat si a inceput sa-l sune, sa-l terorizeze si sa-i spuna ca il vrea inapoi. Numai ca s-a lovit de un refuz categoric, Serban era indragostit de sotia sa si de cea mica. I-a spus solistei sa-l lase in pace si sa-si vada de viata ei. Intre timp, domnisoara Madalina a avut o idila cu controversatul om de afaceri Adrian Tarau, iar acum are alt iubit. Dupa despartirea de Serban, a intrat intr-un con de umbra. Nu a avut bunul simt nici macar sa se duca la inmormintarea fostului sot. Inca nu s-a maturizat si se comporta ca o diva neinteleasa.

La 40 de ani, este controlata inca de parinti

La cei 40 de anisori ai ei, este influentata inca de parintii sai. Egoismul vedetei si faptul ca a vrut sa fie in centrul atentiei, considerind ca mereu are dreptate, au facut-o sa fie singura si nimeni sa nu mai doreasca o relatie serioasa cu ea. Nici din punct de vedere muzical nu a excelat. Ne tot ameninta cu un CD si un nou stil muzical, dar sint doar pure vorbe, numai laude. Noul ei slogan este ca se marita cu Mircea, fost clapar la Talisman, actualmente sunetist la PRO TV.

Sint impreuna de doi ani, dar vedeta prefera sa-l tina pe rol de bodyguard. Si-a gasit nasi pe Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, dar nunta tot nu a avut loc. Prima data era planificata in decembrie, anul trecut, dupa aceea in ianuarie, dar au tot aminat-o. Adriana asteapta sa o naseasca, dar, ca si sotul ei, spune ca Madalina trebuie sa se hotarasca odata daca vrea sa devina femeie maritata.

De altfel, fitele solistei se fac simtite si in relatia cu iubitul, purtindu-se ca o adevarata zgripturoaica. Acum o iubeste, dar comportamentul sau ar putea sa il deranjeze pe viitor. Este imatura, nu e in stare sa se implice intr-o relatie serioasa, ii place doar sa se foloseasca de cei din jur. Cam astea ar fi citeva dintre defectele vedetei. Are si calitati: e talentata, nu arata rau si, rareori, e generoasa. Numai un barbat fara personalitate si care sa o iubeasca neconditionat poate sa accepte un asemenea comportament lamentabil.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.