Mihai Traistariu doreste sa deschida un centru ce va studia fenomenele paranormale, arheologia, viata dupa moarte si clonarea.

"Mi-as face o clona. Mi-ar placea sa stiu ca exista cineva la fel ca mine. Nu stiu daca as vrea sa traiesc vesnic, insa as vrea sa traiesc mai mult", a declarat Traistariu intr-un interviu acordat ziarului Libertatea. Prin clonare ii va fi mult mai usor cantaretului sa raspunda solicitarilor la toate evenimentele la care este invitat. Pentru deschiderea centrului de cercetare, artistul va investi aproximativ un milion de euro.

"Cand eram mic mi-am promis ca daca o sa am bani o sa fac tot posibilul sa aflu daca exista viata dupa moarte, daca exista nemurirea si ce trebuie sa facem sa fim nemuritori", a declarat artistul. Mihai, pasionat de alchimie, este de parere ca moartea este ca o boala care pe viitor va putea fi vindecata. Teoria este sustinuta si de idolul vedetei, biologul gerontolog Aubrey de Grey, care crede ca peste 120 de ani se va gasi un tratament impotriva imbatranirii. "De cand a murit mama, ma obsedeaza moartea", a marturisit artistul pentru acelasi ziar.

Ambii parinti ai lui Mihai au murit din cauza aceleiasi boli: cancerul. Din aceasta cauza, artistul doreste ca viitorii angajati ai centrului sau de cercetare sa descopere un tratament pentru aceasta boala. "si diabetul era pana acum cativa ani la fel, insa s-a descoperit insulina", a mai spus Mihai.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.