Este cert ca Eurovisionul de anul trecut i-a adus celebritatea lui Mihai Traistariu. Dupa ce a participat de vreo sase ori la cunoscutul concurs, in sfirsit solistul cu cea mai speciala voce din Romania a reusit sa se califice si sa ne reprezinte la finala din Grecia.

"Privighetoarea din Balcani" s-a clasat pe locul patru, fiind cel mai bun punctaj obtinut de Romania din istoria Eurovisionului. De atunci, vocea sa s-a auzit pe toate scenele lumii si a fost platit regeste. Notorietatea i-a adus si multi bani artistului care a anuntat mindru ca are o avere de 2 milioane de euro. Ati auzit bine, nici mai mult, nici mai putin decit aceasta suma incredibila. Cu jumatate din bani vedeta a reusit sa intre in afaceri. Si-a deschis coafor, spalatorie auto, un restaurant si are de gind sa investeasca si in alte domenii.

Cit priveste celalalt milion de euro, inca nu-i detine, dar pina la sfirsitul acestui an ii va avea in cont. Finantele vor veni din difuzarile pieselor sale in intreaga lume, cit si din concerte, dar si din drepturile de autor. Considerindu-se un fel de nabab, artistul a facut uz de banii lui, dar i-a ajutat si pe fratii sai si si-a satisfacut toate capriciile. De curind, si-a achizitionat o masina, un Lamborghini de ultima generatie, pe care a dat enorm. De ce? A vrut unul personalizat si a fost nevoit sa scoata din buzunar multe parale.

Lipsa banilor din copilarie il fac acum sa-si risipeasca finantele

Faptul ca muzicianul se lauda cu averea sa, da de gindit. Probabil, visa de copil sa fie foarte bogat, nu a avut de niciunele, iar acum, cind s-a trezit pe un teanc de bani, a inceput sa creada ca detine si adevarul absolut si ca poate schimba multe. Averea nu l-a facut sa fie mai infatuat, a ramas acelasi baiat modest, sincer, talentat, care nu a uitat de unde a plecat.

Felul in care se imbraca, alura si vocea sa usor efeminata i-au facut pe multi sa creada ca ar avea alte orientari si ca ar fi homosexual. Au existat diferite speculatii pe aceasta tema, iar faptul ca muzicianul nu a fost vazut cu nicio femeie in ultima vreme, i-au facut pe cei circotasi sa spuna ca i-ar placea barbatii. A trait o poveste de dragoste cu o domnisoara cu ceva vreme in urma, dar s-a terminat si fiecare isi vede de viata lui.

A existat o admiratoare de a sa, care a sustinut ca a ramas insarcinata cu el si a avut si probe in acest sens. S-a mai vorbit de citeva aventuri, dar niciuna notabila. Faptul ca este singur i-au pus in circa relatii mai putin ortodoxe.

L-am intrebat pe artist daca e real ca ar fi gay si ne-a raspuns sincer: "Nu sint homosexual, sint un baiat normal. Imi plac femeile, apreciez ce au ele mai frumos si cind vad o fata pe strada, intorc capul dupa ea. Am fost indragostit, am si cintat pentru iubirile mele, am si suferit, ca un om normal. Nu m-as putea indragosti niciodata de un barbat. Ce se aude sint doar pure speculatii, minciuni ale unora si altora care sint invidiosi pe mine". In momentul de fata artistul isi doreste sa se indragosteasca cu adevarat, sa intilneasca marea iubire si o femeie care sa-l inteleaga.

De altfel, acelei domnisoare care ii va fura inima cintaretului nu-i va lipsi nimic, tinind cont ca este bogat si este un nume in show-biz-ul din Romania. Ce e ciudat, repetam, este modul in care cintaretul se lauda cu averea sa. Probabil, lipsindu-i multa vreme banii, acum ca ii detine, isi poate achizitiona orice doreste. Nu stim daca cei 2 milioane de euro exista cu adevarat sau sint doar in imaginatia artistului, nimeni nu i-a numarat vreodata. Cert este, insa, faptul ca intr-un fel sau altul Eurovision i-a purtat noroc, l-a facut sa traiasca pe picior mare, peste media celorlalti artisti din Romania si sa fie apreciat si in strainatate. A se lauda ca are atitia bani il face pe Traistariu sa se simta mai barbat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.