Actriþa americana Sandra Bullock a cerut justiþiei, in California, sa-i protejeze familia de o admiratoare care a incercat sa-i loveasca soþul cu maºina, relateaza AFP. Starul hollywoodian a depus la tribunalul din Orange County (sud-est de Los Angeles) o cerere destinata sa o oblige pe Marcia Valentine sa pastreze cel puþin 500 de metri distanþa de familia sa, potrivit unor documente obþinute de site-ul specializat TMZ.com.

La 22 aprilie, Valentine, 45 de ani, a incercat sa-l loveasca pe soþul Sandrei Bullock, Jesse James, cu maºina. Ea a fost arestata ºi inculpata pentru agresiune cu arma letala, apoi eliberata pe cauþiune ºi va trebui sa se prezinte la 22 mai la tribunal pentru o audiere preliminara. Sandra Bullock s-a casatorit in vara lui 2005 cu Jesse James, un constructor de motociclete ºi vedeta unei emisiuni de reality-show.

In mai 2006, un judecator californian a prelungit cu trei ani un ordin prin care un barbat de 37 de ani trebuie sa pastreze distanþa faþa de Sandra Bullock, actriþa de 43 de ani, celebra pentru rolurile din "Speed" ºi, mai recent, din "Crash", distins cu premiul Oscar pentru cel mai bun
film in 2006.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.