In acest week-end, seria evenimentelor Kiss Live continua. Super cantari, senzationala atmosfera, mai ales ca cele mai tari trupe presteaza live. Saptamana trecuta au fost cei de la Proconsul, acum "avem chef" doar de Vama Veche! Evident, locul este foarte nimerit: Club Baza Militara. Cu siguranta, astazi, pe scena Kiss Live, Tudor Chirila & Co. nu vor astepta A.M.R-ul cu sufletul la gura. "Am sa ma intorc barbat", "Nu ne mai trageti pe dreapta", "Nu am chef azi", adica hiturile semnate Vama Veche se vor auzi la Kiss Live, dupa ora 22.00.

Doua nopti de house vor face din Kristal Glam Club destinatia preferata de amatorii genului. KissFM ofera un intreg week-end de house experience. Astazi va reintra la platane DJ Seb Fontaine. La ultima sa vizita in Romania, tot la Kristal Glam Club, unde a mixat alaturi de bunul sau prieten Steve Lawler, Seb Fontaine a promis fanilor dezlantuiti ca se va intoarce cat de curand si, iata, se tine de cuvant!

Sambata, din Norvegia, vine specialistul noptilor lungi de house: DJ Likwit. Banuim ca se va adapta perfect temperaturilor din Bucuresti, doar are experiente polare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.