Blonda de la Divertis, Jojo, si Teava de la VH2, Catalin Catoiu, au o relatie din vara anului trecut si nu par sa se plictiseasca de ea. Cu toate astea, nici nu dau semne ca si-ar dori sa faca urmatorul pas, la altar: "Nu ne grabim in nimic din ceea ce facem. Ne este foarte bine asa. Nu avem astfel de ganduri. Nu locuim impreuna, dar suntem aproape nedespartiti", ne-a spus Jojo. Si, daca la starea civila nu se grabesc, nici la copii nu le sta gandul.

Actrita-cantareata spune ca proiectele in care este implicata ii ocupa prea mult timp si, in plus, nici nu se simte pregatita sa aiba un copil: "Nu este cazul deocamdata. Sunt implicata in prea multe proiecte si nu sunt pregatita pentru o astfel de responsabilitate". Dupa ce s-au distrat intr-un sejur in Caraibe, pe cand in Romania erau sub 0 grade, acum, Jojo spune ca abia asteapta sa plece din nou in vacanta, alaturi de Catalin: "O sa plecam intr-o vacanta prelungita, pentru ca avem nevoie. Suntem doi oameni care muncesc foarte mult. Nu am stabilit inca destinatia".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.