Gazda „Observatorului“ de la Antena 1, Sandra Stoicescu, spune ca isi imparte timpul intre doua familii: cea de la serviciu si cea de acasa, care va ramane in formula completa si in vila cea noua, adica iubitul sau, medicul Valentin Calu, mama prezentatoarei, dar si cei trei papagali ai lor si motanul persan

Stirista ne-a mai spus ca schimbarea de domiciliu se va petrece vara aceasta, in luna iunie, si ne-a povestit despre casa ei cu gradina, unde va putea sa se ocupe si de hobby-ul ei, sculptura. Legat de suma investita in acest proiect, ea a mai adaugat ca sumele vehiculate au depasit cu mult cifra reala. Sandra si Valentin nu au stabilit inca data nuntii, ci se mai bucura putin de logodna. In schimb, spun ca un copil este oricand binevenit si ca tot ce-si doresc este sa fie sanatos. Pana atunci insa, cei doi vor sa plece intr-o vacanta, dar nu s-au hotarat inca pentru o destinatie.

Prezinta in fiecare seara "Observatorul" la Antena 1, impreuna cu Lucian Mandruta, se ocupa de firma ei de productie si isi imparte timpul intre familia de la serviciu si cea de acasa. Mai ales ca are un iubit care "ii citeste gandurile" si impreuna cu care isi construieste o casa si isi face planuri de viitor. Sandra Stoicescu spera sa intampine vara in noua locuinta, cu toata familia: mama ei, Valentin, cei trei papagali si motanul persan.

- Ce mai faci tu? Stiu ca, pe langa Observator, mai ai si alte proiecte in trustul Intact. Iti mai ramane vreme pentru tine, pentru familie, iubit?

- Sunt foarte bine, multumesc. Traiesc o perioada plina din toate punctele de vedere. Lipsa timpului nu o resimt, pentru ca nu-mi impart propriu-zis timpul intre serviciu si familie. Daca vrei, ambele aspecte reprezinta o familie, fiecare cu statutul ei. Am spus intotdeauna ca meseria pe care o fac este totodata si o mare pasiune. Si asa a si ramas, nimic nu s-a schimbat.

Dedic muncii mele atat timp cat este necesar, pana cand ma declar multumita de lucrul iesit din mana mea - si sa stii ca sunt mult mai exigenta decat toti cei din jurul meu! Se intampla la fel si cu familia mea de acasa… Imi impart viata intre Antena (familia de la serviciu) si familia de acasa. Nu am facut calcule matematice, insa imi place sa cred ca nu neglijez pe nimeni… (zambeste). Incerc sa fiu acolo unde si de cate ori este nevoie de mine.

- Vei avea vreun proiect si la Antena 2? Eventual inca o emisiune?

- Deocamdata imi dedic timpul Antenei 1, emisiunii "7 zile" si firmei mele, "Hard Rock Media", care a produs "Puterea din umbra" pentru Antena 3.

- Ai fost plecata in vreo vacanta recent?

- Nu, n-am fost plecata in vacanta… Ne pregatim s-o facem la vara si inca ne gandim la destinatie. Nu-i usor de ales, cand sunt atatea locuri frumoase pe lume!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.