Dupa problemele care i-au marcat viaþa personala - divorþul de Kevin Federline, internarea intr-o clinica de dezintoxicare ºi lupta pentru obþinerea custodiei celor doi copii pe care ii are, Britney Spears s-a urcat din nou pe scena marþi seara la House of Blues, pentru prima oara dupa o pauza de mai bine de trei ani, informeaza Associated Press recepþionata de Rompres.

Microrecitalul vedetei pop a conþinut cinci melodii, Britney alegand melodia ‘Baby One More Time’ cu care s-a lansat in lumea muzicii pentru a deschide spectacolul. Britney Spears s-a prezentat pe scena purtand o peruca de culoare inchisa, bocanci, o bustiera roz care lasa sa i se vada cercelul din buric ºi o fusta extrem de scurta de culoare alba.
Momentele grele prin care a trecut in ultimele luni au parut sa fie demult uitate.

Singurele cuvinte pe care le-a adresat audienþei au fost la finalul programului pe care l-a susþinut. ‘’Mulþumesc tuturor pentru ca aþi fost aici in aceasta seara’’, le-a spus ea fanilor care au platit 125 de dolari pe bilet pentru a o vedea din nou pe scena. Apariþia pe scena a lui Britney a fost neanunþata de catre clubul House of Blues, insa zvonul s-a raspandit rapid pe internet, fanii prinþesei pop imbulzindu-se marþi seara sa-ºi vada solista preferata.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.