in timp ce se afla in drum spre Buzau, unde avea de sustinut un concert, Luminitei Anghel i s-a suspendat permisul de conducere pentru depasirea limitei de viteza. Artista conducea un Renault Megane cu 155 km/h. Luminita a recunoscut ca a gresit, desi nu este convinsa ca avea chiar 155 km/h. insa e suparata pe Politie, care, potrivit spuselor ei, au fost cei care au facut incidentul public.

in jurul orei 16.00, duminica, masina condusa de Luminita Anghel a fost trasa pe dreapta pe DN2 in timp ce se afla in drum spre Buzau. Motivul? Excesul de viteza. Pana aici, nimic de contestat. insa, felul in care au decurs lucrurile au pus-o pe artista pe ganduri. si e gata sa depuna o contestatie.

"Masina cu radarul nu era marcata ca fiind o masina a Politiei si, desi strada era goala, politistul care a venit spre autoturismul ei i-a spus sa stea inauntru, 'ca nu care cumva s-o vada cineva si sa se afle in presa>>". Dar acest lucru s-a intamplat, totusi, desi singurii care stiau de incident erau politistii de fata si Luminita", ne-a povestit managerul si iubitul vedetei, Bogdan Fraedrich.

Cum interpreta n-a spus nimic nimanui, e clar ca stirea a fost repede facuta publica de catre Politie. Lucru ce o deranjeaza pe Luminita. "Am facut contestatie. Ne vedem la tribunal cu ei. Depunem contestatia. Va trebui sa-i dea inapoi permisul pana iese hotararea judecatoresca", a mai adaugat Bogdan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.