Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a acceptat sa fie intervievat de celebra actrita Maia Morgenstern, care joaca rolul unei ziariste de origine franceza in filmul "15", regizat de Sergiu Nicolaescu. Ziarista a venit in Bucuresti pentru un reportaj despre cei 43 de oameni omorati la debutul Revolutiei in Timisoara si incinerati in Capitala. Interviul cu Iliescu a durat zece minute.

"Sa nu va asteptati sa vedeti un mare actor in persoana domnului Iliescu. Acesta a raspuns la cateva intrebari legate de revolutie si atat", ne-au declarat oficialii PSD. Si Traian Basescu a raspus afirmativ la rugamintea regizorului Nicolaescu de a juca in acest film.

Acesta va fi intervievat tot de Maia Morgenstern si tot pe aceeasi tema. Suntem curiosi daca raspunsurile celor doi politicieni vor fi asemanatoare sau vom avea parte de surprize... Scena cu presedintele Romaniei se va filma la intoarcerea acestuia din Statele Unite. Nici Iliescu, nici Basescu nu au primit bani pentru a aparea in acest film.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.