* Pe Kanal D, la emisiunea "Bulevard", Ilinca Vandici discuta discutii cu Cosmina Pasarin. Tema? Bancurile cu blonde si realitatea din spatele lor. Spre exemplificare, s-a difuzat si un filmulet in care unor dudui cu pletele balaie, dintre care, desi era vag imbracata, n-am recunoscut-o decit pe Simona Sensual (Hai ca o stiti, e fata care prezenta vremea in "Libertatea"!), li se puneau intrebari de cultura generala.

Nici vorba de razboiul celor doua roze, dar, chiar si asa, blondele n-au reusit sa dea mai mult de un raspuns corect. Intrebarea binecuvintata a fost "Ce film a avut cele mai mari incasari in istoria cinematografiei?", iar concluzia brunetei Pasarin - ca blondele isi cam merita bancurile. Nu sint deloc de acord cu Cosmina Pasarin. Cred ca pur si simplu bietelor intervievate nu li s-au pus intrebarile corecte: "Cit costa pantofii rosii, cu fundita, din noua colectie a lui Mihai Albu?", "Se poarta sau nu bulinele in vara lui 2007?" si "Dar auriul?".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.