Lui Bruce Willis ii place sa mearga in vacanta impreuna cu fosta lui sotie si noul ei sot. "Este greu pentru oameni sa inteleaga, dar noi plecam impreuna in vacanta.", a declarat starul din "Live Free or Die Hard", in varsta de 52 de ani, pentru editia lunii iunie a revistei Vanity Fair, informeaza people.com.

Willis ii considera pe Demi Moore si pe actualul ei sot, Ashton Kutcher, membri ai familiei sale.

"inca ne mai crestem copiii impreuna - inca mai avem o astfel de relatie", a declarat actorul, care recent i-a avut ca musafiri in casa din Parrot Cay pe Moore (44 de ani) si pe Kutcher (29 de ani). Bruce si Demi s-au despartit in 1998 si au divortat in anul 2000, dupa 13 ani de casnicie.

"Demi este mama copiilor mei si Asthon tatal lor vitreg.", a declarat Willis. (Willis si Moore au impreuna trei copii: Rumer (18 ani), Scout (15 ani) si Tallulah (13 ani). "Sunt surprins ca Asthon este un baiat atat de intelegator. Eu inca o mai iubesc pe Demi si stiu ca si ea ma mai iubeste."

Dar se pare ca Bruce are foarte multa dragoste de oferit. in ultima perioada actorul a fost surprins alaturi de Tamara Feldman, Petra Nemcova, Courtney Love si Renee Zellweger.

Referitor la Zellweger, Willis a declarat: "M-am intalnit intamplator cu ea intr-un restaurant si am stat de vorba cateva minute, iar apoi am stabilit sa ne intalnim mai des. Renee este o femeie foarte frumoasa si extraordinar de talentata."

Willis a mai adaugat ca reportajele aparute in presa referitoare la viata lui nu il mai deranjeaza. "Presa nu prea mai scrie despre vedetele de varsta mea. Trebuie sa se intample ceva extraordinar ca sa se mai scrie cate ceva despre noi."


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.