Se stie ca Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au multi fini. Cei doi soti au o slabiciune pentru "profesia" de nasi, avind la activ zeci de nunti si botezuri.
Victor Yla, membrul de culoare al grupului "Voua", se va casatori, in doua saptamini, iar nasi ii vor fi Adriana si Silviu Prigoana. Actorul se afla la a treia casatorie si de-abia asteapta sa devina din nou familist. Yla este fericit ca l-a convins pe omul de afaceri sa-l cunune si spune ca nici nu a dus prea multa munca de lamurire. Speram ca aceasta casnicie sa fie ultima pentru actor, nu de alta, dar Adriana l-a sfatuit ca e mai bine sa apartina unei singure femei, decit sa aiba aventuri cu tot felul de domnisoare. Dupa acest eveniment, Adriana si Silviu se vor opri din nasit, o vreme, fiindca Adriana va deveni mamica si are de gind sa se concentreze asupra cresterii copilului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.