Motoare, cowboy si bere fara alcool. Acestea au fost "ingredientele" noului videoclip al Oanei Zavoranu pe care vedeta l-a filmat ieri la Snagov, in decorurile de la Castel Film, folosite si la turnarea peliculei "Could Mountain" in care a jucat Nicole Kidman.

Dupa ce a aruncat un videoclip la cos din cauza lipsei de profesionalism a regizorului Marian Crisan, Oana s-a inteles de minune cu mult mai experimentatul Petre Nastase.

"E o mandrie pentru mine sa folosesc aceleasi decoruri ca si Nicole Kidman. De fapt, am descoperit ca am actoria in sange", a declarat Oana, care nu a avut deloc emotii la filmarea noului clip care a costat-o 11.000 de euro.

Machiajul vedetei, realizat de stilistul Alexandru Abagiu, a durat mai mult de doua ore, fapt care i-a pus rabdarea la incercare deja vestitului motan Marty.

Daca pisoiul vedetei a fost, in urma cu doua luni, marul discordiei intre Oana si regizorul Marian Crisan, iata ca, de data asta, febletea solistei debutante va aparea in cateva cadre. Numai ca, pe parcursul filmarilor care s-au desfasurat pana tarziu, motanul si-a pierdut rabdarea si a inceput sa miorlaie.

A venit cu hainele de acasa

Pentru a nu mai avea parte de surprize neplacute, Oana a preferat sa filmeze in tinute din garderoba personala. Astfel, ea si-a adus de acasa toate tinutele, inclusiv niste pantaloni de cowboy cu franjuri, care au dat foarte bine in peisajul texan din care n-au lipsit motoarele (sapte la numar), masinile americane de Politie si chiar una de Pompieri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.