Vedeta TVR, Andreea Marin si sotul ei Stefan Banica Jr. se pregatesc serios sa devina parinti. Sotia lui Banica a anuntat marea veste simbata seara, chiar in emisiunea sa `Surprize, Surprize`.

Intr-un dialog cu invitata sa, Dana Savuica, vedeta Televiziunii Publice a marturisit, cu lacrimi in ochi, faptul ca, in sfirsit, a fost binecuvintata cu un copil.`Sint insarcinata! Pentru mine si pentru Stefan este un moment important. Este cea mai fericita zi din viata mea. Presa s-a tot interesat de acest subiect, dar am vrut sa stiti de la mine: eu si Stefan vom avea un copil la sfirsitul acestui an` - a precizat Andreea Marin Banica, in virsta de 33 de ani. Contactata de 7 plus, Andreea Marin a tinut sa precizeze doar ca "am spus tot ce era de spus publicului meu, simplu si clar, nu vreau sa mai adaug nimic in aceasta problema privata, va multumesc pentru intelegere". De nenumarate ori, presa a speculat pe marginea acestui subiect, si a scos in evidenta numeroasele vizite facute de Andreea la ginecolog. De asemenea, se pare ca vedeta ar fi apelat si la tratamente de fertilizare, problema fiind din cite se pare in ograda sa. Avind la activ doua sarcini extrauterine pierdute, doamnei Banica i s-au dat, de-a lungul timpului, putine sanse de a duce la bun sfirsit o sarcina. In urma anuntului facut de ea pe micul ecran, se pare ca vedeta a scapat de corvoada tratamentelor, care intr-un final si-au facut efectul. Visul Andreei Marin de a deveni mama pare din ce in ce mai aproape. Daca, pe plan profesional, nu are de ce sa se plinga, iata ca si din punct de vedere personal, Andreea se poate considera o femeie implinita. Retragerea ei de pe sticla, prognozata pentru anul 2008, ar coincide si cu noua etapa din existenta sa, aceea de mama.

Stefan Banica Jr., pentru a doua oara tata

Andreea Marin il va face pe Banica pentru a doua oara tata. Acesta mai are un baietel, Radu Stefan in virsta de patru ani, din relatia cu fosta sa iubita, Camelia Constantinescu. Atasamentul Andreei fata de baietelul sotului sau a fost imortalizat de fotografi atit in vacante la munte, cit si la concertele cintaretului. Atit Andreea Marin, cit si Banica Jr., in virsta de 40 de ani, au la activ cite un mariaj ratat. Vedeta s-a maritat la 18 ani cu omul de afaceri Cristian Gheoghita, casatoria derulindu-se pe o perioada scurta, de citiva ani. Casatoria lui Banica Jr. cu Zina Surprizelor a fost realizata in mare secret, in urma cu doi ani in SUA.

Manea pentru Andreea Marin Banica

Vestea ca Andreea Marin Banica se pregateste pentru rolul de mama a inspirat si manelistii. Corina Bocsa a incropit pe loc versuri pentru o manea de top. Iata cum se prezinta compozitia solistei:
Nu-i surpriza, nu-i mirare, / Vestea care ne-a sosit, / Andreea Marin Banica / Va fi in sfirsit mamica.
Ani de-a rindul ca o zina, / Ne-ai adus doar bucurii, / Azi e rindul tau, Andreea, / Fericita ca sa fii.
Danseaza Stefan Banica, / Bucuria il cuprinde, / Cind il anunta Andreea, / Ca e tata a doua oara.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.