Fosta iubita a lui tiriac il iubeste pe bucatarul din telenovela «Chiquititas»

Ramasa fara pretendenti valorosi dupa casatoria fostului ei logodnic Ion Ion tiriac, Ileana Lazariuc a acceptat avansurile unui alt burlac, marca VIP, Liviu Varciu (ex-LA). Partenerul ei de filmare din telenovela "Chiquititas" (Kanal D) e vazut nonstop in preajma frumoasei moldovence.

Ileana Lazariuc nu duce lipsa de curtezani. Numai ca, in ultima vreme, pare ca nu a mai inregistrat succesul de odinioara, bifand doar relatii pasagere. si aici amintim de idila cu un miliardar de peste Prut, Gabriel Stati, care avea insa un mare defect: acasa il asteptau trei copii si o nevasta. Apoi, a urmat capitolul Mirco Maschio, numai ca nici acesta nu-si clarificase relatia cu vestitul fotomodel din Italia, Natalia Mesha Busch, asa ca, la aflarea vestii, focoasa blonda s-a grabit sa vina in Romania pentru a-i cere socoteala iubitului infidel.

Si, pentru ca Ion Ion tiriac s-a asezat la casa lui, insuranduse in mare graba cu Maria Marinescu, cel putin teoretic Ileana se poate numi o femeie libera. Iar colegul ei din telenovela "Chiquititas" (Kanal D), Liviu Varciu, profita din plin de situatie.

Cei doi au inceput prin a-si arunca bezele in timpul filmarilor, ca mai apoi, sa vina si sa plece impreuna, fara a se mai feri de ochii curiosi ai colegilor. Ileana Lazariuc interpreteaza in acest serial tv rolul Dianei Marascu, directoarea unei firme exportatoare de mere, si, conform scenariului, e curtata de un bucatar sexy, personaj jucat de Liviu.

Ion Ion tiriac, fostul ei iubit

Timp de mai bine de trei ani si jumatate, Ileana Lazariuc si Ion Ion tiriac au fost cel mai mediatizat cuplu. Ea i-a fost alaturi si in perioada scandalului "Cocaina pentru VIP-uri" in care fiul fostului tenisman Ion tiriac a fost implicat. Desi ambii s-au straduit sa intemeieze o familie, se pare ca cel care le-a bagat bete-n roate a fost chiar tatal lui.

Jojo, fosta lui iubita

Relatiile lui Liviu cu Jojo si, mai apoi, cu Oana, bebelusa blonda de la Cronica Carcotasilor (Prima TV), s-au dovedit a fi doar iubiri de-o vara. Desi anuntase ca se va insura cu Jojo si chiar au imbracat tinutele de miri in cadrul unei prezentari de moda, Liviu s-a razgandit brusc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.