Honorius va avea un Lamborghini de 300.000 dolari

Silviu Prigoana e un adevarat "om-spectacol". De aceasta parere au fost si invitatii emisiunii pe care omul de afaceri o va avea la Romantica, "Singur acasa"... Marcel Pavel, printesa Brianna Caragea, omul politic Crin Antonescu si Sorana (ex-ASIA) au fost oaspetii petrecerii date de Silviu joi seara. si au fost si martorii sosirii masinii Lamborghini pe care Prigoana i-a comandat-o fiului sau, Honorius (20 de ani).

Nu exista unitate de masura care sa exprime cat de mult o iubesc eu pe Adriana". Acestea sunt vorbele pe care Silviu Prigoana le-a marturisit fara a sta prea mult pe ganduri. "Toate certurile dintre noi au fost regizate, pentru a ne face publicitate". si chiar daca aceasta din urma afirmatie a fost facuta mai mult in gluma, un lucru e cert: in ultima vreme, Silviu si Adriana si-au regasit linistea impreuna si, desi sunt divortati, formeaza unul dintre cele mai romantice cupluri.

E foarte grijuliu cu Adriana

Asa se explica faptul ca Adriana nu e deloc suparata ca Silviu isi face de cap in vila conjugala pentru noua emisiune pe care o va prezenta la Romantica incepand de weekend-ul viitor. Desi retinut de filmari, Silviu si-a intrerupt pentru cateva momente activitatea pentru a o vizita in dormitor pe Adriana si a vedea daca se simte bine.

A avut grija baietilor de la tehnic

Sub denumirea "Singur acasa", Silviu are pentru emisiunea sa, in fiecare saptamana, invitati in vila Pipera cativa prieteni alaturi de care, timp de o ora, dezbate subiectele mondene si sociale. Pentru editia de 1 Mai, ce va fi una speciala si e programata de la 21.30, filmarile au avut loc joi. Iar Prigoana i-a avut invitati pe Marcel Pavel, printesa Brianna Caragea, Crin Antonescu si Sorana. Fata de Irinel Columbeanu, despre care se spune ca nu si-a cinstit niciodata echipa de filmare, Prigoana a insistat ca toti cei care l-au ajutat sa deguste din bunatatile preparate de Jeni, menajera casei.

In afara de vizita pe care Silviu i-a facut-o Adrianei in dormitorul conjugal, filmarea nu a mai fost intrerupta decat de sosirea masinii pe care Silviu i-a comandat-o fiului sau, Honorius. Acesta e un model Lamborghini Gallardo personalizat, al carui pret ajunge la 300.000 $. Iar omul de afaceri sustine ca masina e luata din banii castigati ca bursa de catre fiul sau aflat la studii in Chicago. Honorius va veni in Romania intr-o luna pentru a se bucura de bolid.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.