Cintareata Britney Spears si-a anuntat intentia de a-si scrie autobiografia, in care va oferi fanilor detalii intime despre ea, precum cele legate de relatiile cu cintaretul Justin Timberlake si cu sotul ei, Kevin Federline, de care s-a despartit in 2006, informeaza celebritywonder.com.

Autoarea hitului "Toxic" a declarat ca este "ranita si furioasa" din cauza relatiilor sale sentimentale esuate si vrea sa exorcizeze demonii scriind despre "persoanele care i-au facut rau" intr-o autobiografie picanta. O sursa apropiata cintaretei a declarat pentru revista America`s Star: "Britney da vina pe dezamagirile ei sentimentale pentru problemele pe care le-a avut cu drogurile si alcoolul".

"Am inteles ca va marturisi ca Justin o insela constant cu alte fete si ca i-a distrus increderea in sine", a adaugat aceeasi sursa. "Spre sfirsitul relatiei i-a spus ca este grasa si ca trebuie sa slabeasca daca ea vrea sa aiba relatii sexuale cu el", a mai spus sursa. Alte surse spun ca Britney, mama a doi copii, s-a gindit la sinucidere cind a aflat ca sotul ei, cintaretul aspirant si dansatorul Kevin Federline, este interesat doar de faima si averea ei.

Aceeasi sursa spune ca Britney va vorbi in cartea sa si despre relatia cu mama sa, Lynne, in virsta de 51 de ani, pe care o invinovateste de tot ceea ce s-a intimplat rau in viata sa. In februarie, cintareata a fost internata intr-o clinica de dezintoxicare. Inainte de a se interna, Britney s-a ras pe cap sub obiectivele camerelor video ale paparazzilor, fapt care a stirnit intrebari in presa privind starea ei mentala. In timpul tratamentului, starul muzicii pop a asistat la intilnirile Alcoolicilor Anonimi. La sfirsitul lunii martie, cintareata si Federline au ajuns la un acord de divort privind custodia celor doi copii ai lor si pensia alimentara, dar au refuzat sa dea detalii asupra acestuia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.