Un alt termen de judecata a avut loc ieri, in procesul dintre Claudiu Niculescu si fosta lui sotie, Lidia. Cei doi se judeca in problema cererii de marire a pensiei alimentare din partea Lidiei, avand si un al doilea proces pe rol, prin care fotbalistul ii cere Lidiei custodia celor doi copii ai lor, Alex si Rebecca.

La infatisarea de ieri, de la Judecatoria Sectorului 1, in mijlocul procesului, avocata Lidiei Niculescu, Alice Draghici, cea care o apara si pe fosta sotie a lui Mutu, Alexandra Dinu, a cerut instantei o amanare in vederea unei eventuale reconcilieri. "Nu s-a solutionat nimic, deocamdata, pentru ca Lidia a cerut, prin avocata ei, un nou termen. Au spus ca vor sa ne intalnim intr-un cadru restrans, doar Claudiu si Lidia, insotiti de avocati. Ne vom intalni saptamana viitoare", ne-a declarat avocatul lui Niculescu, Cristian Sarbu. "Sa vedem cu ce propunere vor veni. Probabil realizeaza ca nu au sanse de izbanda", ne-a mai spus Sarbu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.