Am vazut o parte din ultima editie a emisiunii Andreei Marin, "Sub alt chip", aia care urmeaza sa fie scoasa din grila TVR, din motive de insucces la public. Urmarind-o pe Andreea in dialog cu Andrei Gheorghe si actrita Medeea Marinescu, a inceput sa ma chinuiasca o banuiala. Cred ca insuccesul formatului "Sub alt chip" are mare legatura cu freza flagrant asimetrica a Andreei, pe care la "Surprize, surprize…" nu prea si-o etaleaza.

Se intimpla in felul urmator: fanii ei, care, se stie, sint mai in virsta, deci au dioptrii destul de mari, pur si simplu n-o recunosc pe Zina, atunci cind dau peste ea la "Sub alt chip". Pur si simplu isi zic, in barba sau intr-un colt al basmalei, dupa caz, "Nttt, uite-o si p-asta cu parul strimb cum o imita pe Zina noastra. Crede ca, daca-i imita vocea si chicotelile, o sa devina mare vedeta. N-o sa devina, Zina noastra e mult mai frumoasa, fiindca isi face coc si n-o sa se tunda niciodata asa zbanghiu!" si muta mai departe.

* Doamnelor si domnilor, domnisoarelor si flacailor, intrerupeti, va rog, orice activitate colaterala si fiti atenti aici, fiindca urmeaza sa va fac un anunt foarte important: Fuego are emisiune pe National TV! Se numeste "Sarut mina, mama" si, desi se ocupa strict de declaratii de dragoste pentru mame, seamana destul de tare cu "Din dragoste".

Exista chiar, pe linga Cupidonul Fuego din studio, si un Cupidon de teren, care, la fel ca Mircea Radu, merge prin tara, in cautare de mame, pe care le agata si le aduce in platou, sa-si primeasca omagiile. N-am idee cum procedeaza Fuego cu cetatenii nefericiti care n-au mama, dar vor totusi sa multumeasca cuiva, insa nici nu-i foarte greu de imaginat. Cred ca le pune un buchet de flori in brate si ii invita sa-si reverse recunostinta si dragostea asupra mamei universale, Irina Loghin.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.