Vedeta TVR Diana Lascarescu a pus mina pe miliardarul Dan Sucu. In prezenta rudelor, mai precis a mamelor, si a unor prieteni apropiati, cei doi si-au oficializat relatia ieri, la primaria sectorului 1. Data de 25 aprilie nu a fost aleasa intimplator, fiind chiar ziua de nastere a omului de afaceri. Mama acestuia, Mioara Sucu, sosita printre primele persoane la eveniment, ne-a oferit citeva detalii: `Dan este voios si multumit.

Azi e ziua lui de nastere`. Diana si Dan si-au facut aparitia fix la ora 14. Cei doi au sosit cu un Mercedes de culoare neagra, care a fost parcat de sofer, undeva prin spatele Primariei. A fost o alegere neinspirata, mai ales ca Diana a purtat pantofi, probabil cu un numar mai mare, care ii tot scapau din picioare.

Stirista a fost nevoita sa se aplece destul de des pentru a-si indrepta bareta de la spate, care se incapatina sa o ia la vale. Chiar daca nu este la prima cununie civila, Diana Lascarescu s-a lasat coplesita de propriile trairi: `Avem emotii, cel putin eu am! Dupa nasterea copilului, cred ca este cel mai frumos moment. Mi-am pus o dorinta: sa fiu o sotie buna si o mama foarte buna si sa fim sanatosi`, a reusit ea sa ne spuna. Mai retinut, Sucu a precizat urmatoarele: `In mod cert, cununia este cel mai frumos cadou pentru ziua mea`. Nunta este prognozata pentru aceasta toamna, cam prin luna octombrie, insa luna de miere o vor consuma imediat dupa cununie.

`Luna de miere se transforma intr-o saptamina de miere, pentru ca eu trebuie sa ma intorc la serviciu, iar Dan este foarte angrenat in ceea ce face si nu poate lipsi mai mult. O sa plecam in Cipru cu bebelusul`, ne-a declarat actuala doamna Sucu. In ciuda faptului ca Diana este obisnuita cu vacante luxoase in locuri exotice, este mai mult decit surprinzatoare alegerea acestei destinatii, Cipru nefiind o tara scumpa, unde Diana sa risipeasca banii lui Sucu la shopping.

Bebelusul a fost adus de bona la primarie

Diana Lascarescu si omul de afaceri s-au cuplat in vara anului 2005. Pentru a fi sigura ca se va marita cu omul de afceri, Diana s-a grabit sa-i faca un copil. Astfel ca in august 2006, vedeta TVR a nascut un baietel, Dan Matei. Bebelusul a fost prezent la cununia parintilor, fiind adus la primarie de catre bona. Inainte de a spune `da` in fata ofiterului starii civile, Dianei i-au dat lacrimile si a reusit sa-si intinda machiajul.

Ca un sot grijuliu, Dan a gasit imediat servetele pentru a-si salva consoarta. Daca Sucu a trebuit sa rosteasca de doua ori `da` pentru a fi auzit, Diana a raspuns imediat pe un ton ferm. Martorii celor doi au fost sora omului de afaceri, Domnita Slave, si sotul acesteia, Constantin.

La nunta nu au fost prezente cele doua fete ale lui Dan Sucu, din casatoria anterioara, absenta lor fiind motivata de Mioara Sucu: `Nepoatele mele sint la scoala in Anglia. Nu au avut cum sa vina la cununia civila`. Pe linga traditionalele urari de fericire si casa de piatra, proaspata familie Sucu a avut parte si de un acordeonist care le-a cintat la iesirea din Primarie. Dan i-a daruit doar cinci lei, spunind ca si asa este o suma prea mare.

Diana Lascarescu, amorezata doar de barbati bogati

Diana Lascarescu a fost atrasa dintotdeauna de barbati potenti financiar. Prima casnicie a ei a inceput la virsta de 19 ani. Alesul a fost Cezar Lascarescu, un domn mult mai in virsta, dar cu dare de mina. Mariajul s-a incheiat dupa 9 ani, printr-un divort zgomotos, in urma caruia vedeta a fost acuzata ca a plecat din vila conjugala cu bunuri in valoare de 200.000 de dolari. A urmat apoi o idila cu un alt om de afaceri, Peter Imre, care nu a investit prea mult din punct de vedere financiar, in mofturile ei. Noroc cu Dan Sucu, care a fost dispus sa inceapa un nou mariaj alaturi de ea. Pentru a fi liber de contract, acesta a divortat de Camelia Sucu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.