Mihai Traistariu a fost pacalit, de un organizator de spectacole, cu aproape 5.000 de euro. Cum acesta amana momentul platii de mai bine de doua luni, artistul n-a mai stat pe ganduri si l-a actionat in judecata. E pentru prima data cand solistul nu-si primeste banii pentru prestatia sa.

Mihai Traistariu a sustinut, de Ziua Femeii, la Buzau cinci concerte, cerand pentru spectacol 5.000 de euro.

Ca un profesionist, interpretul a respectat contractul, numai ca cel care trebuia sa-i achite suma promisa, si caruia momentan ii publicam doar initialele T.C., l-a tot dus cu vorba: "De atunci l-am sunat mereu, dar se intampla, de cele mai multe ori, sa nici nu-mi raspunda la telefon. M-am saturat sa ma tot rog de el ca sa-mi dea banii cuveniti. La un moment dat mi-a zis sa mai astept, caci a ramas lefter dupa ce si-a cumparat aparatura pentru scena", ne-a declarat Mihai.

Cum insistentele lui Traistariu nu au dat roade, el a fost sfatuit, de o avocata din Constanta, oras in care locuieste cantaretul, sa-l actioneze in judecata pe organizatorul rau-platnic: "El stie ca sunt milionar in euro si considera, probabil, ca nu stau in cei 5.000 de euro. Se insala daca el crede ca o sa-l las in pace. Asa ca ne vom vedea la tribunal. Nu o sa profite nimeni de mine niciodata".

Nu vrea masina poleita cu aur

Mihai Traistariu si-a permis, dupa succesul financiar avut cu piesa "Tornero", sa achizitioneze, cu 60.000 de euro, un Porsche.

O firma care poleieste cu aur autoturismele manelistilor l-a contactat: "Vor sa-mi acopere cu aur capota masinii, dar, cum eu n-am garaj, nu vad rostul. Mi-a oferit si un discount de 75% sa ma convinga".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.