Banii castigati de Mihai Traistariu i-au adus nu numai confort material, ci si un adevarat stres cauzat de femei ahtiate dupa Louis Vuitton sau dupa plimbari cu Porsche-ul. Fetele nelinistite il suna in miez de noapte, facandu-i propuneri... cat se poate de indecente.

Imaginea Romaniei la concursul Eurovision de anul trecut, Mihai Traistariu se bucura si acum de succesul piesei "Tornero", care l-a propulsat in topuri internationale de marca. In afara de asta, i-a adus si o gramada de bani, astfel ca artistul si-ar putea permite acum sa traiasca pe picior mare. Cu toate astea, Mihai nu s-a aventurat in cheltuieli majore, ci si-a satisfacut mici capricii, raportate la averea lui, cum ar fi un Porsche Boxter de 60.000 de euro.

Cea mai mare parte din avere a preferat sa o investeasca in diverse afaceri. La randul lor, banii i-au adus nu numai confort material, ci si un adevarat stres cauzat de femei ahtiate dupa Louis Vuitton sau dupa plimbari cu Porsche-ul prin oras. Nu ca nu i-ar placea lui Mihai, insa fetele nelinistite il suna si acum in miez de noapte, facandu-i propuneri... cat se poate de indecente.