Este una dintre vedetele care a cunoscut celebritatea in Italia. Kitty Cepraga apare in filme, prezinta moda si este foarte iubita de catre italieni. Si in Romania jucase in citeva seriale tv, a avut o emisiune la MTV, a cochetat cu muzica, dar a preferat sa se stabileasca in Italia, ca si alte VIP-uri autohtone.

De un an, traieste o poveste de dragoste cu James, un italian de origine americana, care este considerat unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din tara sa. In clipa in care a cunoscut-o pe blonda, s-a indragostit de ea la prima vedere, au urmat intilnirile,
i-a dat inelul de logodna si a venit sa-i cunoasca si parintii. Nu se grabesc inca sa se casatoreasca, dar se considera suflete pereche, iar amorezul, ca sa-si innoiasca juramintele de iubire, i-a mai oferit un inel si un set de bijuterii din aur alb. Kitty nu prea mai vrea sa activeze in Romania, preferind sa fie vedeta doar in Italia si - de ce nu? - sa se si casatoreasca acolo.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.