Muzica, moda, film, pe toate le-a incercat mostenitoarea imperiului Hilton, Paris, si de toate s-a plictisit relative repede.

Sinugurul lucru care pare s-o intereseze este notorietatea, iar pentru asta e in stare de orice. Intr-un recent interviu acordat revistei "Vanity Fair", tanara de 26 de ani si-a dezvaluit - propagandistic sau nu- interesul pentru…politica! "Sunt sigura ca as fi un bun presedinte al Statelor Unite. Mi-as face treaba bine", a declarat Paris.

Carcotasii spun ca, in tara tututor posibilitatilor, n-ar fi deloc exclus ca o persoana ca domnisoara Hilton, protagonista unor filmulete deocheate difuzate pe internet, dar si a unor fotografii infatisand-o serios ametita, sa aspire la presedintia SUA. Chiar daca intentia exprimata pare o gluma proasta, in conditiile in care Paris are la activ si doua ciocniri cu Politia, fiind prinsa la volan bauta si apoi fara permis.

In plus, spre deosebire de candidatii adevarati, care isi pregatesc carierele politice cu ravna si aduna diplome de studii peste diplome (George W. Bush, bunaoara, a invatat la Yale, iar apoi la Harvard Business School), juna milionara abia daca si-a terminat liceul, existand indoieli serioase in privinta absolvirii bacalaureatului. Fanii blondei gasesc insa ca aceasta ar fi indreptatita sa concureze pentru Casa Alba, unde, la urma-urmei, a mai ajuns, inaintea ei, un actor: Ronald Reagan.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.