Operatiile estetice au devenit de citiva ani o moda printre vedetele autohtone. Nemultumite sau complexate de aspectul lor fizic, doamnele din show-biz si-au luat inima in dinti si au apelat la bisturiu. Fie ca si-au modelat nasul, au eliminat excesul de grasime de pe burta, coapse, solduri sau si-au ``umflat`` sinii cu silicon, foarte putine au recunoscut interventiile suferite.

Cu toate ca operatia de infrumusetare necesita o perioada de refacere si implica dureri destul de mari, fetele s-au bombardat cu calmante si au suportat cu brio suferinta. Ce nu face baba pentru frumusete? Trebuie sa mai specificam ca infrumusetarea are si ea un pret piperat, o simpla marire de bust necesitind minim 2500 de euro. Cintareata Anda Adam este posesoarea unui corp de invidiat.

Bineinteles ca este rezultatul interventiilor chirurgicale. Vedeta a apelat in urma cu cinci ani la serviciile unei clinici din Bacau, de unde s-a intors cu sini bombati. Garantia silicoanelor este pe o perioada de 10 ani, iar Anda se teme de o astfel de interventie la expirarea perioadei. Pe semne ca a avut ceva de suferit, dar si-a asumat riscurile, iar rezultatul a fost pe masura.

Mindra de nurii ei, Anda si-a etalat corpul retusat in pictoriale nud sau sexi, in schimbul unor sume cu multe zerouri in coada. Asa ca si-a amortizat investitia in cabinetele cu pricina. Si buzele i-au fost conturate tot de un specialist in frumusete.

Se pare ca solista apeleaza la aceasta tehnica cam din doua in doua luni, pentru a-si mentine conturul buzelor. Vedeta si-a dobindit si un posterior obraznic, dar nu numai prin exercitii la sala, ci tot intr-o clinica de infrumusetare, dar din Capitala. In urma cu un an, Anda a apelat la un specialist in domeniu, care i-a `construit` un posterior mai mare, ferm si bombat, care a atras multe priviri invidioase de la colegele de breasla si nu numai.

Daniela Gyorfi a dat startul la mariri de sini

Daniela Gyorfi a mizat foarte mult in cariera ei de cintareata pe sexualitate evidenta. Si ca atare si-a dorit un bust cu greutate. Pina in prezent, l-a retusat de trei ori. Prima oara a apelat la metoda cu ser fiziologic, dar sinii nu si-au pastrat forma in timp, asa incit diva a fost nevoita sa-i retuseze. Ulterior a apelat la implanturile cu silicon. Daniela a recunoscut toate cele trei operatii de marire, ea neexcluzind-o nici pe a patra, pe care o prognozeaza abia dupa ce va deveni mama. In ceea ce priveste aspectul financiar, pentru Gyorfi conteaza aspectul fizic si nu sumele uriase pe care le-a platit la estetician.

Cristina Spatar are cei mai scumpi sini

Regina r&b, Cristina Spatar se incadreaza in grupul divelor sculptate cu bisturiul. Vedeta si-a retusat nurii in Italia. Sinii eu au costat o avere: 8000 de euro, dar Mirco Maschio, iubitul ei de la acea vreme, a cotizat cu placere la infrumusetarea solistei. Se pare ca si buzele artistei ar fi fost modificate cu bisturiul. Desi relatia cu Mirco s-a dus pe apa simbetei din vara trecuta, iar Spatar a fost obligata sa-i inapoieze acestuia masina si alte cadouri, solista tot s-a ales cu ceva: un bust de invidiat. O alta cintareata care si-a marit peste noapte sinii este si Anna Lesko, care si-a dat seama ca un bust impozant o va avantaja atit profesional, cit si sentimental.

Loredana si-a retusat nasul

Chiar daca a trecut de prima tinerete, sotia lui Boncea arata mult mai bine decit la debutul carierei ei muzicale. La fiecare aparitie, blonda socheaza prin vestimentatii in trend, dar si un aspect fizic ca la carte. Desi cutele se inmultesc o data cu inaintarea in virsta, la Loredana procedeul este invers. Ridurile din jurul ochilor s-au diminuat o data cu trecerea anilor. Bisturiul si-a facut simtita prezenta si in privinta nasului care a devenit cirn. Loredana a recunoscut interventia suferita, catalogind-o deviatie de sept. In ceea ce priveste bustul, se pare ca Groza ar fi apelat la micsorarea sinilor ei naturali, care se cam lasasera o data cu timpul. In urma interventiei chirurgicale, diva a obtinut efectul dorit: sini fermi!

Zavoranca si-a marit sinii o singura data

Cintareata Oana Zavoranu a trecut si ea pe la chirurgul estetician. Scopul? Sini mai mari. I-a dobindit in schimbul unor mii de euro. In prezent, Querida este multumita de bust. Vedeta nu s-a sfiit sa recunoasca interventia, mai ales ca in cazul ei, schimbarea a fost uriasa. Desi a fost acuzata ca si-a marit sinii in trei etape, Oana sustine ca a apelat la bisturiu doar o singura data.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.