In afara de barbatii care canta, joaca in filme sau prezinta vremea la televizor, exista si un alt soi de vedete masculine, baieti aratosi si cu bani, care isi aleg femeile dupa bunul plac. Recent, s-a realizat chiar un top al acestora, in care locul intai il detine Tiriac jr., urmat de altii precum Codin Maticiuc, cu penibila porecla "Poponet", Alexandru Erbasu sau Claudiu Patrascu. Un tip la fel de monden, dar ceva mai discret, este Edi Iordanescu, baiatul fostului antrenor al Nationalei de fotbal a Romaniei. Delia, Criss, Loredana de la Trident sau Catalina Mihaescu (stirista la National TV) sunt cateva din femeile bifate in lista lui Iordanescu jr. Edi nu se limiteaza insa doar la femei cunoscute, ci si-a largit campul de cuceriri spre altele, anonime.

Amenintat cu proces pentru hartuire

Dupa despartirea de Delia, Iordanescu nu a mai avut nicio relatie stabila, ci a cam zburat din floare in floare. In ultima vreme, nu mai tine cont nici daca femeile pe care si le doreste sunt disponibile sau nu. Astfel, intr-o sambata, pe cand se afla intr-un club fitos din Bucuresti, Edi a cam uitat si de ratiune, si de bun-simt: dupa ce s-a instalat la masa si a baut cateva pahare de whisky cu prietenii lui, fostului fotbalist i s-a pus pata pe o doamna de la masa alaturata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.